?BU KATLİAMI DURDURUN!?

?BU KATLİAMI DURDURUN!?

Trabzon Boztepe Mahallesi´nde yükselen otelin yapımına tepki gösteren CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen; ?Bu otel Trabzon´a ihanettir!?

?BU KATLİAMI DURDURUN!?

Trabzon Boztepe Mahallesi´nde yükselen otelin yapımına tepki gösteren CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen; ?Bu otel Trabzon´a ihanettir!?


CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Boztepe´de yapımı süren otel inşaatının Trabzon´un kalbine saplanan bir hançer ve ihanetin simgesi olduğunu iddia etti.
Trabzon Boztepe´de yapılan otel inşaatının şehrin kalbine saplanmış bir hançer olduğunu söyleyen Pekşen; ?Bu bina Trabzon´a yapılan ihanetin simgesidir. ?Şehirlere ihanet ettik´ diyenler buyursunlar, ihanet burada gözlerinin önünde duruyor. Samimiyseler bu katliamı durdursunlar. Trabzonluların vicdanında ağır bir yara açan bu ihaneti ortadan kaldırsınlar.? dedi.

TRABZON´UN SİLUETİNİ BOZUYOR!
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen Trabzon Boztepe´de şehrin siluetini bozan yapılan otel inşaatına karşı açılan davaya müdahil olma çağrısı ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.
Bu konudaki tepkisini; ?Trabzon´un en güzel seyir terasına sahip olan Boztepe´ye, bütün mimari ve estetik ilkelere aykırı bir şekilde yapılan bu ucube bina, rant hırsı peşinde koşanların gözlerinin nasıl karardığını göstermektedir.? sözleriyle ortaya koyan CHP´li Pekşen; ?Ancak Trabzon´da yaşanan bu yağma ve talana seyirci kalmayacağız. Gençlerimizin spor yaptığı bu alana yapılan ucube bina için Trabzon Büyükşehir Belediyesi aleyhine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açılan davaya Trabzon Milletvekili olarak ben ve bütün Trabzon İl ve İlçe Örgütlerimiz müdahil olacağız. Ayrıca Trabzon´da ve Türkiye´deki çevre konusunda duyarlı vatandaşları da bu davaya müdahil olmaya çağırıyoruz.? ifadelerini kullandı.


BU İHANETE DUR DEYİN!
?Bu bina Trabzon´un bağrına saplanmış bir hançer ve Trabzon´a yapılan ihanetin simgesidir. Trabzon´da yaşanan bu çevre katliamına seyirci kalmayacağız.? diyen Pekşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a da çağrı yaparak şunları söyledi;
?AKP Genel Başkanı Erdoğan ?şehirleri katlettik´ diyor. Şehirlere ihanet ettik diyenler buyursun, ihanet burada, gözlerinin önünde duruyor. Buradan çağrı yapıyoruz. Eğer bu söylemlerinde samimiyseler bu katliamı durdursunlar. Trabzonluların vicdanında ağır bir yara açan bu ihaneti ortadan kaldırsınlar. Beton yığınına dur desinler. Trabzon´da rant sağlayanlar dışında bu binalara itiraz etmeyen kimse yoktur. Bu bina her siyasi görüşten Trabzonlunun vicdanını yaralamaktadır. Sayın Erdoğan´ı davet ediyoruz, gelsin ve bu ucube inşaatı durdursun o zaman.?