BU DUYARLILIK UNUTULMAZ!

BU DUYARLILIK UNUTULMAZ!

Engelliler Haftası nedeniyle Maçka Emniyet Amiri Komiser Ogün Algan, beraberindeki polis memuru Cemil Balcı ile örnek bir davranışa imza attılar.

BU DUYARLILIK UNUTULMAZ!

Engelliler Haftası nedeniyle Maçka Emniyet Amiri Komiser Ogün Algan, beraberindeki polis memuru Cemil Balcı ile örnek bir davranışa imza attılar.

Maçka Emniyet Amiri Komiser Ogün Algan, beraberinde Maçka Emniyet Amirliği´nde görevli polis memuru Cemil Balcı ile Otizm ve Epilepsi hastası Burak Kaya´yı evinde ziyaret ettiler.

ALKIŞLAR MAÇKA EMNİYETİNE
Polis araçlarına ve özellikle sirenlerine büyük ilgi duyan Burak´ı ekip otosuyla da gezdirmeyi ihmal etmeyen Maçka Emniyet Amiri Ogün Algan ve Polis Memuru Cemil Balcı, Burak Kaya´nın çok sevdiği siren sesini de kendisine dinlettirmeyi ihmal etmediler. Halkın rahatsız olmaması için yaşam alanından uzaktaki bir bölgede küçük Burak´a siren sesi dinleterek son derece mutlu edip heyecanlandıran emniyet amiri Algan ve polis memuru Balcı ayrıca Küçük Burak´la birlikte Pala Dayı´nın çiftliğine giderek yine Burak´ın çok sevdiği hayvanları görmesine de imkân tanıdılar.

ANNE VE BABANIN MUTLULUĞU
Gerek bu ziyaretten ve gerekse Burak´a olan ilgiden son derece mutlu olan baba Yılmaz Kaya ve anne Ebru Eksert Kaya, minnettarlıklarını ifade ettiler.
Gerçekleştirilen ziyaretin ve yapılan sağduyulu davranışın kendilerini son derece mutlu ettiğinin altını çizen baba Yılmaz Kaya; ?Maçka Emniyet Amiri Komiser Ogün Algan ve beraberindeki Polis Memuru Cemil Balcı evimize misafir oldular. Evladımız Burak´ı ziyaret ettiler. Kendilerini konuk etmekten son derece gurur duyduk, çok keyif aldık.

?İYİ Kİ VARSINIZ!?
Burak´ı ekip otosuyla da gezdirerek çok mutlu ettiler. Tabii ki bizler de çok mutlu olduk. Bu nazik ve duyarlı davranışlarından ötürü Maçka Emniyetine çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun, başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız.? diyerek yaşadığı mutluluğu özetledi.