BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN!

BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN!

İHH İnsani Yardım Vakfı Trabzon İl Temsilciliği, Trabzonili genelinde başlattığı yardım çalışmaları kapsamında Doğu Guta´daki mezalime dikkat çekiyor!

BUÇAĞRIYA KULAK VERİN! 

İHH İnsani Yardım Vakfı Trabzon İl Temsilciliği, Trabzonili genelinde başlattığı yardım çalışmaları kapsamında Doğu Guta´daki mezalime dikkat çekiyor!

Türkiye İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye´nin Guta bölgesinde son yaşanan saldırı sonucu oluşan drama dikkat çekerken, ülke genelinde il temsilcilikleri vasıtasıyla başlattığı yardım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Başkanlığını Zühtü Kalma´nın yaptığı İHH Trabzon Temsilciliği de,il genelinde tüm ülkedeki il temsilcilikleriyle aynı zamanda başlattığı ve 18 ilçenin tamamında devam eden yardım kampanyası çerçevesindeMaçka´daydı.

İHH MAÇKA´DA!
İHH Maçkaİlçe Temsilcisiİrfan Topal´ın önayak olduğu yardım kampanyasına Maçka Belediyesi de alan tahsis ederek destek verirken, vatandaşların da bu kampanyaya desteği büyüyor!
İlçe pazarının kurulduğu ilçenin en kalabalık günlerinden biri olan Çarşamba günü Maçka Turgut Özal Parkı´nda açılan stantta afiş ve pankartlarla vatandaşın dikkatini Doğu Guta´daki mezalime dikkat çeken İHH İnsani Yardım Vakfı,video gösterimiyle de yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

18 İLÇENİN TAMAMINI KAPSIYOR!
Maçkada dâhil olmak üzere Trabzon genelindeki 18 ilçenin tamamında çalışmalarını sürdüren İHH İnsani Yardım Vakfı´nın amacı, Suriye´nin Doğu Guta bölgesindeki saldırı sonucu mağdur olan binlerce insana yardımda bulunmak.
İHH İnsani Yardım Vakfı Maçka İlçe Temsilcisi İrfan Topal, kampanya dâhilinde yapılan yardımların vakit geçirmeksizin yerine ulaştırılması için çaba harcadıklarını belirtirken; ?Uzun süredir abluka altında bulunan ve haftalardır yoğun bombardımana uğrayan Doğu Guta´dan tahliyeler başladı. 10 saatlik yolculuğun ardından İdlib´e ulaşan Suriyelilerin yardım malzemelerine ihtiyacı var!? diyerek Maçkalı vatandaşları bu kampanyaya destek vermeye davet etti.

DOĞU GUTA YARDIM BEKLİYOR!
?Doğu Guta Yardım Bekliyor!? adı altında başlatılan yardım kampanyasına ilgi büyük olurken, Trabzon Belediyesi başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşu temsilcileriyle Maçkalı işadamlarının da desteklediği kampanyaya özellikle belli bir yaşın üzerindeki Maçkalıların büyük destek verdikleri görüldü.
Haber ve Fotoğraflar:
Ali TİRİTOĞLU