BİZİM KIZLAR BAŞARDI

BİZİM KIZLAR BAŞARDI

Zorlu takımların mücadele ettiği Küçük Kızlar Voleybol Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında Şampiyonluk elde eden kızlarımız Maçka’nın gururu oldular.

BİZİM KIZLAR BAŞARDI 

Zorlu takımların mücadele ettiği Küçük Kızlar Voleybol Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında Şampiyonluk elde eden kızlarımız Maçka’nın gururu oldular. 

Rakip takım taraftarlarınca “Köy Takımı” denilerek küçük görülen Maçka Atletikspor, en güzel cevabı Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2023-2024 Küçük Kızlar Voleybol turnuvasında Şampiyon olarak verdi. 

BU ZAFER KIZLARIMIZIN BU GURUR MAÇKA’NIN!
2023-2024 Küçük Kızlar Voleybol Trabzon İl Birinciliği sona erdi. Yomra Jimnastik Spor Salonu’nda gerçekleşen 2023-2024 Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliğinde kazanan bizim kızlarımız oldu. 
Turnuvada Birinciliğe Maçka Atletik Spor ulaşırken, ikinciliği Trabzon Karadeniz Spor Kulübü elde etti. İskofyaspor ise üçüncü oldu. 
“Köy takımı” denilerek küçük görülen ve aşağılanan takımımız en güzel cevabı sahadaki mücadelesi sonrasında Şampiyon olarak verdi. 

İLK ZİYARET BAŞKAN KOÇHAN’A 
Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz, beraberinde Antrenörler Uğur Çavuş,Bülent Samat, Fatma Nazli Samat, Ecem Kahveci ve Sporcular ileMaçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’ı makamında ziyaret ederek kazandıkları Şampiyonluk Kupası’nı verdiler. Geçtiğimiz günlerde şampiyonluğunu ilan eden Maçka’nın Sultanlarını tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’a teşekkür eden Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü heyeti, Şampiyonluk serüveni boyunca Maçka Atletik SporVoleybol takımına vermiş olduğu maddi ve manevi destekleri için şükranlarını ilettiler. 

SPORCU VE GENÇLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK!
Ziyaretleri için memnuniyetini dile getiren ve Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz’e, nezaretindeki Antrenörler ile sporculara teşekkür eden Başkan Koçhan, Şampiyon kızlarımızı tebrik ederek; “İmkânlarımız el verdiği sürece spor kulüplerimize, sporcularımıza ve gençlerimize her alanda desteklerimiz devam edecek.” dedi.
Maçka Haber Merkezi 
Yılmaz KAYA