?Bizim İçin Gönüllü Olarak Yapılan Her İş Çok Kıymetlidir?

?Bizim İçin Gönüllü Olarak Yapılan Her İş Çok Kıymetlidir?

Trabzon Valisi Yücel Yavuz´un eşi Şengül Yavuz, 2014 yılından beri Trabzon´da gönül elçisi olarak çalışan ve bu kapsamda kendi işinin yanında koruma altındaki çocuklara da düzenli olarak resim çalışmaları yaptıran resim öğretmeni Musa Kazım Akkaya´yı atöl

?Bizim İçin Gönüllü Olarak Yapılan Her İş Çok Kıymetlidir?

 

 Trabzon Valisi Yücel Yavuz´un eşi Şengül Yavuz, 2014 yılından beri Trabzon´da gönül elçisi olarak çalışan ve bu kapsamda kendi işinin yanında koruma altındaki çocuklara da düzenli olarak resim çalışmaları yaptıran resim öğretmeni Musa Kazım Akkaya´yı atölyesinde ziyaret etti.

 Gönül elçileri projesinin, toplumda gönüllük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmeyi amaçladığını söyleyen Şengül Yavuz,? Bizim için gönüllü olarak yapılan her iş çok kıymetlidir. Gönüllü yapılan iş insanları daha çok mutlu eder.

 Unutmayın ki sevinçler paylaştıkça artar, üzüntüler paylaştıkça azalır. Bu bağlamda gönül elçileri projesinin de temel özelliği sosyo ekonomik ve kültürel yardımlaşmayla birlikte paylaşmayı da artırmaktır. Bu bazen bir çocuğa sahip çıkmak, bazen bir büyüğe hal hatır sormak, bazen de başarılı ancak durumu iyi olmayan bir öğrencinin elinden tutmak gibi onlarca, yüzlerce şekilde tezahür eder. Bundan dolayı paylaştıkça artan bu mutluluğun büyümesinde emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyor, gelin hep birlikte mutlulukları paylaşalım diyoruz? dedi.