BİZ KİRLETTİK DALGALAR GERİ VERDİ

BİZ KİRLETTİK DALGALAR GERİ VERDİ

BİZ KİRLETTİK DALGALAR GERİ VERDİ

BİZ KİRLETTİK DALGALAR GERİ VERDİ 

Biz kirlettik, dalgalar geri verdi. Karadeniz’de birkaç gündür etkili olan kötü hava koşulları özellikle sahil kesimlerini olumsuz etkiledi. Sonuç ise bir yığın çöp oldu! 

Karadeniz’de birkaç gündür etkili olan hava koşulları özellikle sahil kesimlerini olumsuz etkilerken, aşırı dalgalar, denize atılan çöpleri geri verdi.Dalgaların getirdiği çöpler sahilde çirkin görüntü oluşturarak adeta bize kendimize gelmemizi öğütlüyor. 

DENİZ, KUSURUMUZU SURATIMIZA ÇARPTI!
Karadeniz’de birkaç gündür etkili olan olumsuz hava koşulları özellikle sahil kesimlerini etkiledi. Aşırı dalgalar, denize atılan çöpleri geri verirken dalgaların getirdiği çöpler sahilde çirkin görüntü oluşturdu. 
Trabzon’un en önemli yürüyüş yerlerinden olan Faroz-Beşirli arasında yer alan sahil kısmında birkaç gündür oluşan aşırı dalgaların getirdiği çöpler çirkin görüntü oluştururken, vatandaşlar da bu durumdan oldukça rahatsız. 

DENİZ ÇÖPÜMÜZÜ BİZE İADE ETTİ 
Vatandaşlar, “Denize atılan çöpleri deniz mutlaka bir gün geri verir” sözünü doğrularken çöplerin denize değil çöp kutularına atılmasını istediler. Çöpler arasında futbol topunun bile bulunması dikkat çekerken çöplerin büyük kısmı doğada kolay kolay çözünemeyen plastik eşyalardan oluşuyor. 
Karadeniz’de birkaç gündür etkili olan kötü hava koşulları özellikle sahil kesimlerini olumsuz etkiledi. Aşırı dalgalar, denize atılan çöpleri geri verirken dalgaların getirdiği çöpler sahilde çirkin görüntü oluştururken, vatandaşlar da bu durumdan oldukça rahatsız.