"BİZ LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYORUZ!"

Maçka Akmescit Mahallesinde 4 aydır kapalı olduğu iddia edilen yolla ilgili açıklamalarda bulunan Maçka Akmescit Mahalle Muhtarı Erdal Uzun ilçeye yağan aşırı yağmurlar ile heyelan oluşarak yol kapandığını fakat 15 günlük çalışma ile yolun açıldığını ifad

Maçka Akmescit Mahalle Muhtarı Uzun;

 

"BİZ LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYORUZ!"

 

Maçka Akmescit Mahallesinde 4 aydır kapalı olduğu iddia edilen yolla ilgili açıklamalarda bulunan Maçka Akmescit Mahalle Muhtarı Erdal Uzun ilçeye yağan aşırı yağmurlar ile heyelan oluşarak yol kapandığını fakat 15 günlük çalışma ile yolun açıldığını ifade etti.

Muhtar Uzun´un İl Afet Müdürlüğü ve Maçka Belediyesi´ne müracaatı ile mahalle yollu açılarak bakım çalışmalar geçtiğimiz hafta tamamlandığını ifade etti.

HEYELAN YOLU KAPATTI

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Mahalle Muhtarı Erdal Uzun, ?Bölgemizde büyük bir aşırı yağış meydana geldi ve büyük bir heyelandan dolayı yolumuz kapandı. İl Afet Müdürlüğü ve Maçka Belediyesi başvurarak, yol çalışması talebinde bulundum. İl Afet Müdürlüğünden ekipler gelerek inceleme yaptılar. Hatta iki kere geldiler. Allah razı olsun 15 günlük bir çalışma sonucu yolumuzu açtılar. Özellikle Maçka Belediye Başkanı Sayın Koray Koçhan´a her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum? dedi.

MAHALLEMİZİN ADINI KULLANMAYIN

Yolla ilgili bazı kişilerin art niyetli davrandığını belirten Muhtar Uzun, ?Dün basında bir haber gördüm. ?Akmescit Mahalle yolu 4 aydır kapalı´ diye. Bu haber yalandır. Özelliklede haberde konuşan şahıs konuyu tamamen saptırmıştır. Açık olan yolu kapalı gibi haber yaptırmıştır. Haberde konuşan şahıs Akmescit Mahallesine bir çivi çakmış mıdır acaba? Bahse konu olan yol 1 hafta önce açılmış ve faal durumdadır. Yolun Trabzon Büyükşehir Belediyesi´nin mi yoksa Maçka Belediyesi´nin mi konusuna gelirsek. Bizim için önemli olan hizmettir. Çok teşekkür ediyorum ki hem Büyükşehir Belediyemizden hem de Maçka Belediyemizden gerekli hizmetleri alıyoruz. Hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Biz lafa değil icraata bakıyoruz! Onun için Mahallemizin adını kullanarak kimse reklam yapmasın? ifadelerini kullandı.