?BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ?

?BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ?

?BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ?

?BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ?

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu´ndan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programına destek açıklaması geldi.

TTSO Başkan Hacısalihoğlu; ?Enflasyon ile mücadelede devlet millet el ele vererek hepimizin geleceğine katkı sağlayacağız.? dedi.?

?MÜCADELE PROGRAMI´NI DESTEKLİYORUZ?
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ?Enflasyonla Mücadele Programı´nı desteklediklerini belirtti.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakan Albayrak´ın önderliğinde başlatılan Enflasyonla Mücadele Programını son derece önemli bulduklarını ifade eden TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, programın Türkiye´nin makroekonomik istikrarına büyük katkı vereceğini söyledi.

?EL ELE VEREREK KATKI SAĞLAYACAĞIZ?
Başkan Hacısalihoğlu şunları kaydetti;
?Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir. Bakanımızın açıklamış olduğu enflasyonla mücadele kapsamında Türkiye genelinde 81 il ve 160 ilçedeki oda ve borsalar ile üye firmalarımız, TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun girişimiyle ortak bir mücadele verecektir. Bu dönemde Türkiye´nin geleceği için enflasyonla mücadelenin sahiplenilmesine ihtiyacımız var.

?DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLMALIYIZ?
Yerelden bölgeye, bölgelerden ulusala ekonominin bütün paydaşlarının bu milli mücadeleye katkısıyla önümüzdeki zorlukları aşacağımıza inanıyorum.
Türkiye´nin dört bir yanında olduğu gibi Trabzon´da da firmalarımız enflasyonla mücadelede büyük bir sorumluluk duymaktadır. Enflasyon hemen hemen bütün sektörlerde firmalarımızın girdi maliyetlerini etkilemektedir. Sürdürülebilir bir ekonomi için hepimiz dayanışma içerisinde olmalıyız.?