Bir otobüs dolusu kitap bir kucak dolusu oyuncak

Bir otobüs dolusu kitap bir kucak dolusu oyuncak

Bir otobüs dolusu kitap bir kucak dolusu oyuncak

Bir otobüs dolusu kitap bir kucak dolusu oyuncak

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, tüm ilçeler ve okulların desteğiyle deprem bölgesine yönelik kitap ve oyuncak yardım kampanyası düzenlendi. 

Okursuz Kütüphane Kalmasın projesi kapsamında, Adıyaman Kâhta ilçesineKültür Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesine ait Gezici Kütüphane aracıyla 25.000 kitap, 1000 oyuncak gönderildi. İl Milli Eğitim Müdürü ve tüm öğrencileri temsilen Çukurçayır Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gezici kütüphane deprem bölgesine uğurlandı.

KİTAPLARLA YOLLARDA

TRT Trabzon Radyosunun da kayıt altına aldığı uğurlama töreninde verdiği röportajda, bu yardım kampanyasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş:

Projemiz bu etkinlikle daha da kıymetli hale geldi. Kitaplar ve çocuklar bizim için vazgeçilmez iki değerdir. Öğrencilerimiz böyle bir duyguyu deneyimleme, kardeşleriyle kitap ve oyuncaklarını paylaşma şansı yakaladılar. Onlara; umutlu, heyecanlı ve güzel günlere inancı yüksek kahramanlar gönderdik. Bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız. Emeği geçen tüm okullarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi. 

YÜREĞİMİZİ MEKTUBA SARDIK

Çukurçayır Ortaokulu öğrencileri kitap ve oyuncaklara ilave olarak oradaki kardeşlerine mektuplar yazdılar. Biz de onların sarsıntılarını burada derinden hissettik diyen öğrenciler; bu mektuplara yüreğimizi sardık, Allah bir daha böyle bir acıyı ülkemize yaşatmasın şeklinde konuştular.