?BİR OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ?

?BİR OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ?

Seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Esiroğlu´daydı.

?BİR OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ?

Seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Esiroğlu´daydı.

31 Mart´ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Esiroğlu ziyaretinde baba dostları ile buluşarak moral buldu.
Esiroğlu´nda baba dostları ve gençlik arkadaşlarıyla bir araya gelen Turan´a söylenen sözler moralini arttırdı.
Arkadaşlarının ve baba dostlarının kullandığı; ?Bizden birisin, içimizdensin? sözleri Musa Turan´a çalışmalarında güç ve moral verirken, bu moral Turan7ın yüzüne de yansıdı.

?HER ZAMAN BİRLİK İÇİNDE OLACAĞIZ?
Çalışmaları doğrultusunda CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk ve ilçe yönetimiyle Esiroğlu Mahallesini karış karış gezen Başkan Adayı Musa Turan; ?Bu mahallede birlikte büyüdük, beraber top oynadık. Değişimi de yine birlik ve beraberlik içerisinde sağlayacağız. Sen ben ayrımını bir kenara bırakıp bir olacağız, birlik olacağız. Maçka´da, Galyan´da, Esiroğlu´nda sevgisizlik var. Bunu ortadan kaldıracağız.? derken, görevi verecek olanın da Maçkalılar olduğunu belirtti.

?AYRIMA SON VERECEĞİZ?
Konuşmasında siyasi ayrıma son vererek halkla bütünleşmeyi her yönüyle hayata geçireceklerini belirten CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan şunları kaydetti; ?Evet ben CHP adayıyım. Ama Saadet Partisi, AK Parti, İYİ Parti, CHP ayrımını kaldıracağız. Her yönüyle birlik içerisinde olacağız. Her işimiz şeffaf olacak. Şeffaflığın olduğu yerde ayrım ve şüphe olmaz. İhalelileri dahi halka açık yapacağız, sonuçları adım adım paylaşacağız. Göreve geldiğimizde halkın kafasında soru işareti olmaması için elimizden geleni yapacağız. Biz şeffaf belediyeciliği benimsemiş insanlarız. Halkımız bize sahip çıkarsa en iyi şekilde hizmet edeceğimizin sözünü veriyoruz.?
Ali TİRİTOĞLU