BİLİMİN IŞIĞINDA DAHA İLERİYE!

BİLİMİN IŞIĞINDA DAHA İLERİYE!

BİLİMİN IŞIĞINDA DAHA İLERİYE!

BİLİMİN IŞIĞINDA DAHA İLERİYE!

Trabzon OBM Müdürü Yılmaz, Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Fakültesi arasındaki iş birliğinin arttırılması amacıyla bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, bilimsel çalışmalar eşliğinde ormancılığın geliştirilmesine yönelik görüşmeler yapmak üzere Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

OBM VE KTÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ
Gelişen teknolojinin ışığında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Fakültesi arasındaki iş birliğinin arttırılması amacıyla bir dizi görüşme gerçekleştiren Bölge Müdürü Yılmaz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi’ndeydi.
Bölge Müdürü Yılmaz, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Temiz ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bedri Serdar’ı ziyaret ettikten sonra öğretim üyeleri Doç. Dr. Erhan Çalışkan, Prof. Dr. Salih Terzioğlu ve Prof. Dr. İbrahim Turna ile de fikir alışverişinde bulundu.

İKİ KURUM ARASINDA ORTAK PROTOKOL İMZALANACAK
Fakülte yönetimiyle yapılan görüşmede iki kurum arasında, karşılıklı iş birliğine yönelik bir protokol hazırlanması konusunda mutabık kalındı.
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nün uygulama noktasındaki deneyimi ile KTÜ Orman Fakültesi’nin bilgi birikimini harmanlayacak olan protokol ile gelecek nesillerin daha sağlıklı bir çevrede yaşaması için önayak olunacak.