BİLARDO DA SÜRPRİZ ŞAMPİYON!  

BİLARDO DA SÜRPRİZ ŞAMPİYON!  

Maçka’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaprak Bilardo, 8 Top Amerikan Bilardo Şampiyonası büyük sürprizlere sahne oldu.

BİLARDO DA SÜRPRİZ ŞAMPİYON!  

Maçka’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaprak Bilardo, 8 Top Amerikan Bilardo Şampiyonası büyük sürprizlere sahne oldu.

Pandemi dolayısıyla bir yıllık aranın ardından geçtiğimiz haftalarda Maçka Yaprak Bilardo Salonu’nda yeniden düzenlenen 8 Top Amerikan Bilardo Şampiyonasının kazananı Şahinoğlu oldu.

BİRİNCİLİK ŞAHİNOĞLU’NUN
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 8 Top Amerikan Bilardo Şampiyonası, bu yıl da büyük bir çekişmeye sahne olurken, pandemiden dolayı verilen bir yıllık aranın ardından yeniden başlatılan turnuvanın kazananı Erkan Şahinoğlu oldu.

ESKİ ŞAMPİYON SÜRPRİZ YAPTI
Yaprak Bilardo Salonu sahibi Şenol Keleş tarafından organize edilen 8 Top Amerikan Bilardo Şampiyonası geçtiğimiz hafta sona erdi.
Bir yıldır pandemiden dolayı düzenlenemeyen şampiyona bu yıl pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilirken, şampiyona eliminasyon sistemine göre yapıldı. Şampiyonanın ilk maçında geçen turnuvanın şampiyonu Ferdi Ergin’in Çeyrek Finalde elenmesi şaşkınlık yaratırken. Şampiyonanın da sürprizle biteceğinin ilk işareti oldu.
Şampiyona federasyon kurallarına göre oynatılırken, bu şampiyonada kura çekimini Gülseren Keleş yaptı. Turnuvanın hakemi ise Selin Durmuş oldu.


ŞAHİNOĞLU AKTAR’A SET VERMEDİ
Erkan Şahinoğlu İle Burak Aktar’ın karşı karşıya geldiği final müsabakasında Erkan Şahinoğlu, kendisine şans tanınmayan ancak finale kadar sürpriz bir şekilde çıkmayı başaran Burak Aktar’ı 5 set üzerinden oynanan müsabakada rakibine hiç set vermeyerek 5 - 0 kazandı.
Böylece şampiyonun ismi de belli oldu. Birincilik ödülünü şampiyonaya katılarak büyük renk katan, Çeyrek Finalde elenen Maçka Cumhuriyet Savcısı Hasan Abanoz verdi.


TURNUVANIN SPONSORU DEĞİŞMEDİ
İkincilik ödülünü CHP Maçka eski İlçe Başkanı Musa Turan,  Üçüncülük ödülünü ise Cumhuriyet Halk Partisi Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk verdi. Bizler de şampiyonaya katılarak katkı sunan herkesi Maçka Haber Gazetesi olarak kutluyoruz. 3 yıldır şampiyona da üst üste sponsor olan Maçka’nın sevilen saygın esnaflarından Ziya Eyüboğlu, bu yıl da turnuvaya desteklerinden dolayı büyük takdir topladı.
Haber ve Fotoğraf:
Yılmaz KAYA