?Benim Adım Kudüs? konulu yarışmada ödüller sahiplerini verdi

?Benim Adım Kudüs? konulu yarışmada ödüller sahiplerini verdi

Arsin Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Trabzon ili genelinde düzenlenen ?Benim Adım Kudüs? konulu şiir, resim ve Peygambere Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilerin, ödülleri 09 Mayıs Çarşamba günü verildi

?Benim Adım Kudüs? konulu yarışmada ödüller sahiplerini verdi

 

 

Arsin Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Trabzon ili genelinde düzenlenen ?Benim Adım Kudüs? konulu şiir, resim ve Peygambere Mektup yarışmasında  dereceye giren öğrencilerin, ödülleri 09 Mayıs Çarşamba günü  verildi

 

        İl genelindeki İlkokullar arasında düzenlenen resim dalında  Maçka Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu öğrencisi Ülkü Hilal Yıldırım birinci olurken, Halil İbrahim Sağır ikinci oldu. Öğrencilerini Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokul Müdürü İrfan Topal yalnız bırakmadı. Öğrencilerinin heyecanına ortak oldu.

         Arsin Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Arsin Kaymakamı Fikret Dağ, okul müdürleri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve  veliler katıldı. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, törenin sonunda programa katıldı.

Tören; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Kuran Tilaveti okundu. Atatürk Ortaokul müdürünün konuşmasından sonra Arsin Kaymakamı Fikret Dağ, günün anlamına ve önemine vurgu yapan konuşmasını yaptı. Tarihi süreci gelişen ve yaşanan olaylarla kısa zaman diliminde anlattı.

Şiir yarışmasında birinci olan öğrenci şiirini okudu. Peygambere Mektup yarışmasında birinci olan öğrencide mektubunu duygulu bir şekilde okudu.

          Liseler arası düzenlenen resim yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerin ödüllerini Arsin  Kaymakamı Fikret Dağ, verdi. İlkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Arsin Gençlik ve Spor müdürü Taner Şentürk verdi.

              İl genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri dağıtıldıktan sonra  toplu hatıra fotoğrafı çekildi.