Belediye Başkanı Koray Koçhan´dan örnek çalışma

Belediye Başkanı Koray Koçhan´dan örnek çalışma

MİLLETLE BİRLİKTE İFTAR YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Koray Koçhan´dan örnek çalışma

                                                                 

MİLLETLE BİRLİKTE  İFTAR YAPIYORUZ

 

Ramazan´da 30 gün boyunca her mahallede iftar programı gerçekleştiren Maçka Belediyesi´ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor

                                                          

Geleneksel hale gelen Maçka Belediyesi Ramazan Programları bu yıl 30 gün boyunca Mahalle iftarlarını dönüşerek her gün bir mahalle iftar programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programlara ilgi yoğun olurken, Mahalle Muhtar ve eşleri iftar programı, esnaf iftarı, şehit ve aileleri iftarları programları büyük taktir topladı.

Belediye başkanı Koçhan, Mahalle muhtarlarına  ve eşlerine iftar yemeği verdi. Muhtar eşlerinin yemekte bulunmalarının önemine vurgu yapan Başkan Koçhan; ?muhtarlarımızla her daim bir arada bulunuyoruz. Bu akşam eşlerinin de iftara iştirak etmesi bizleri mutlu etti.? Dedi.

 İftardan önce Belediye Başkanı Koray Koçhan ve eşi Burcu Koçhan, muhtar ve eşlerine hoş geldin diyerek hanımlara Burcu Koçhan tarafından gül takdim edildi.

 Belediye Başkanı Koray Koçhan, Gayretli muhtarı Musa Turan´ın masasına giderek hem hoşgeldin dedi hem de gül takdim ederek; ?bu gülü ben kendim veriyorum. Hiçbir muhtar arkadaşımıza gül takdim etmedim. Sadece sana özel  olarak veriyorum? Dedi. 

 

İFTAR PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ

 

Ramazan´da 30 gün boyunca her mahallede iftar programı gerçekleştiren Maçka Belediyesi´ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Geleneksel hale gelen Maçka Belediyesi Ramazan Programları bu yıl 30 gün boyunca Mahalle iftarlarını dönüşerek her gün bir mahalle iftar programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programlara ilgi yoğun olurken, Mahalle Muhtar ve eşleri iftar programı, esnaf iftarı, şehit ve aileleri iftarları programları büyük taktir topladı. Başkan Koçhan, ?Çadırımızla her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımız ile iftar programı düzenliyoruz. Merkez Mahallelerimizde kurduğumuz sahne ile de semazen, illüzyon, tiyatro gibi çeşitli gösterilerde veriyoruz. Her Programlara yoğun ilgi var. Bizlere sevgi gösteren ve bizimle birlikte orucu açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim? dedi.