BAYRAK, DÜNYA ŞAMPİYONU

BAYRAK, DÜNYA ŞAMPİYONU

BAYRAK, DÜNYA ŞAMPİYONU

BAYRAK, DÜNYA ŞAMPİYONU

Dünya İFBB Elitpro Grandprix yarışmasında ülkemizi temsil eden Büyükşehir Belediyespor Sporcusu Alper Bayrak, Dünya Şampiyonu oldu!

Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Alper Bayrak, ülkemizi temsil ettiği Dünya İFBB Elitpro Grandprix yarışmasında ‘Dünya Şampiyonu’ oldu.

ÜLKEMİZE BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI
Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılan Dünya İFBB Elitpro Grandprix yarışmasında ülkemizi temsil eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Alper Bayrak, Men Physique kategorisinde kendi sıkletinde 1’inci olarak dünya şampiyonluğunu elde etti.

ŞAMPİYONLUĞU MAÇKALI ŞEHİT, EREN BÜLBÜL’E İTHAF ETTİ!
10’a yakın ülkeden 80 sporcunun katıldığı yarışmanın ardından ödülünü alan Bayrak; “Bize her yer Trabzon” diye bağırdı. Şampiyon sporcu; “Bu şampiyonluğu Trabzonlu şehidimiz Eren Bülbül’e ithaf ediyorum. İyi ki varsın Eren.” dedi. Bayrak ayrıca, dünya şampiyonluğuna giden yolda büyük destek gördüğünü belirterek; “Bünyesindeki sporcuların her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise sporcuları Alper Bayrak’ın dünya şampiyonu olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, şampiyon sporcuyu tebrik etti. Trabzon’da sporun gelişmesi için özel gayret gösterdiklerini belirten Başkan Zorluoğlu;
“Göreve geldiğimizde ilk olarak var olan spor dallarını destekledik. Hentbol takımımız Süper Lig’e çıktı. Şimdi de iyi bir voleybol takımı kurmak istiyoruz. Bireysel sporcularımıza da çok önem veriyoruz. Trabzon’da yetişen, başarılı olan ya da olması yüksek potansiyele sahip sporcularımızı kendi bünyemizde barındırmak için özel gayret gösteriyoruz. Kendi değerlerimize sahip çıkarak onlara kol kanat germeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.