BAYBURTLULAR USTAOĞLU´NU UNUTMADI

BAYBURTLULAR USTAOĞLU´NU UNUTMADI

BAYBURTLULAR USTAOĞLU´NU UNUTMADI

BAYBURTLULAR USTAOĞLU´NU UNUTMADI

Trabzon´un içinde önemli bir nüfusa sahip olan Bayburtlular, bir dönem illerinde de Valilik yapan İsmail Ustaoğlu´nu Trabzon Valiliğindeki makamına misafir oldu.

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği, yeni başkan ve yönetim kuruluyla birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´nu makamında ziyaret etti.

TRABZON´UN NÜFUSUNDA VARLAR
Trabzon´da önemli bir nüfusa sahip ve özgül ağırlığı yüksek hemşeri derneklerinden biri olan Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği, geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından, yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Dernek Başkanı Turan Terzi, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bir dönem Bayburt Valiliği görevinde de bulunan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´na konuk oldu.

VALİMİZDE BAYBURT SEVDALISI
Vali Ustaoğlu´na derneğin projelerini anlatan Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği, Başkanı Turan Terzi; ?Sayın Valimiz de bizim gibi bir Bayburt sevdalısı. Bayburt´ta çok önemli hizmetlerde bulundu. Gönüllerde hoş bir seda bıraktı. Kendisini ziyaret ederek, derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler sunduk. Sıcak ev sahipliği ve nezaketinden ötürü Sayın Valimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.? dedi.