BAYAN MUHTAR ADAYI 7/24 DİYOR

BAYAN MUHTAR ADAYI 7/24 DİYOR

Maçka Güney Mahallesi için adaylığını açıklayan Nejla Şimşek; ?7 gün 24 saat telefonum açık olacak!? diyor.

BAYAN MUHTAR ADAYI 7/24 DİYOR

Maçka Güney Mahallesi için adaylığını açıklayan Nejla Şimşek; ?7 gün 24 saat telefonum açık olacak!? diyor.

31 Mart´ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde Maçka ilçesinde mahalle muhtarlıkları için aday olanların içerisinde bayan adayların varlığı da takdir topluyor.

HİZMETTE KADIN ELİ
Bu adaylardan biri olan Güney Mahallesi Muhtar adayı Nejla Şimşek (Canan) ?Kazançta Alın Teri. Hizmette Kadın Eli? sloganıyla sürdürdüğü seçim yarışında bir hayli iddialı, bir o kadar da gerçekçi açıklamalarda bulunuyor.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği gazetemiz Maçka Haber´de adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Nejla Şimşek, seçilmesi halinde herhangi bir projesinin olmadığını, projelerinin halkın talep ve ihtiyaçlarına göre şekilleneceğini belirterek farklı bir görüntü çizdi.

İDDİALI VE GERÇEKÇİ
?Seçilirsem kazancımı, son kuruşuna kadar hak etmek için çalışacağım? diyen bayan Muhtar Adayı Şimşek, seçimle ilgili projelerinin ne olduğu şeklindeki sorumuzu ise şu sözlerle yanıtlıyor; ?Seçimle ilgili bir projem yok. Çünkü ben mahalle halkının ihtiyaçları doğrultusunda proje üretip çalışma yapmak taraftarıyım. Başta proje belirtip halkımın işine yaramayacak çalışmalar yapmaktansa onların ihtiyacına göre projeler üretmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bir vatandaşım bana gelip ?Muhtarım benim şu sorunum var.´ Ya da başka bir vatandaşım ?Muhtarım şu eksiğim var!´ dediğinde bu sorunları çözmek için Belediye Başkanımıza ya da Kaymakamımıza durumu iletip sorunun çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacağım. Bu da vatandaşın ihtiyacı doğrultusunda gerçekleşeceği için daha çok fayda sağlayacaktır.?

MUHTARLIK OFİSİ ŞART
Bununla birlikte iki konuda önceden söz veren Güney Mahallesi´nin Kadın Muhtar Adayı bunlardan birinde telefonunun 24 saat açık olacağını belirtiyor.
Diğer sözü ise muhtarlık ofisi ile ilgili olan Nejla Şimşek; ?Mahallemizin sorunlarını sevk ve idare edeceğimiz. Vatandaşımızın işlerini çözüp, sorunlarını halledeceğimiz bir merkezimiz mutlaka olmak zorundadır.? diyerek bu konudaki düşüncesini ortaya koydu.