BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’DAYDI

BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’DAYDI

BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’DAYDI

BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’DAYDI 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni yılın ilk günlerinde ilçemiz Maçka’daydı! 

Maçka Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’yu konuk etti. 

ZORLUOĞLU MAÇKA’YI ZİYARET ETTİ 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, beraberinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile birlikte Maçka Belediye Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Maçka İlçe Başkanı Turgay Çoban ve eski İlçe Başkanı Sedat Kongur’un da hazır bulunduğu ziyarette Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’la bir süre görüşen Başkan Zorluoğlu, daha sonra Maçka’yı gezerek halk ve esnafla hasbihal etti. 

KOÇHAN VE ZORLUOĞLU’NDAN KARŞILIKLI TEŞEKKÜR 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan Bey’e nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor; vazifelerinde kolaylıklar diliyoruz.” derken, Koçhan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Maçka Belediye Başkanı Koçhan ziyaretle ilgili değerlendirmesinde; “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Sezgin Mumcu ve İlçe Başkanımız Sayın Turgay Çoban’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi. 
Fatma KARAHASANOĞLU