BAŞKAN TAFLAN SIKINTILARINI CİMER’E YAZDI

BAŞKAN TAFLAN SIKINTILARINI CİMER’E YAZDI

BAŞKAN TAFLAN SIKINTILARINI CİMER’E YAZDI

BAŞKAN TAFLAN SIKINTILARINI CİMER’E YAZDI

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, CİMER’e yazdığı yazıda sektörün sıkıntılarını dile getirdi.

Hükümetin açıkladığı esnafa destek paketinde inşaat sektörü ve emlak danışmanlığı sektörünün yer almaması üzerine Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan harekete geçti.

TAFLAN EMLAK SEKTÖRÜ İÇİN CİMERE BAŞVURDU
Başkan Taflan’ın ilgili meslek gruplarının da destek kapsamına alınması gerektiğini dile getirdiği başvuruda CİMER’e yazılan yazı odaya kayıtlı olanlara da mesaj yoluyla gönderilerek bilgilendirme yapıldı.

TAFLAN CİMER’E YAZDI
Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan’ın CİMER’e yaptığı başvuruda şu ifadelere yer verildi;
“Pandemi sebebiyle islerinde mağduriyet yasayan esnaflara iki grup halinde destek verilmesi esnaf camiasını bir nebzede olsa rahatlatmasını sağlayacaktır. Ancak pandemi döneminde mücbir sebepler kapsamına alınmayan ve esnafa destek paketinde de her iki grupta da bulunmayan inşaat sektörü ve emlak danışmanlığı mesleği mensubu meslektaşlarımız tarafından üzüntü yaratmıştır. Tam kapanma döneminde faaliyetlerde bulunamayan, her turlu yasal yükümlülüğünü yerine getirerek esnaf odalarına kayıtlı esnaflarımızın da esnafa destek paketi kapsamına alınması esnaf arasındaki eşitsizliği gidereceği gibi uzun suredir mağduriyet yaşayan esnaflarımızı bir nebzede olsa rahatlatacağı kanaatindeyiz. Mağdur olan esnaflarımızındı göz önünde bulundurulması hususunun dikkate alınmasını saygılarımızla arz ederiz.”