BAŞKAN KOÇHAN'IN YEŞİL HASSASİYETİ

BAŞKAN KOÇHAN

Başkan Koçhan, “Geleceğe Nefes Ol” fidan bağışı kampanyasına katılarak ülkemizin ağaçlandırılmasına katkı sağladı.

BAŞKAN KOÇHAN'IN YEŞİL HASSASİYETİ

Başkan Koçhan, “Geleceğe Nefes Ol” fidan bağışı kampanyasına katılarak ülkemizin ağaçlandırılmasına katkı sağladı.

İlçemiz Maçka’nın gelişimi noktasında gecesini gündüzüne katan, ilçe genelinde sürdürülen alt ve üstyapı çalışmalarını çoğu zaman bizzat yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, önemli bir işe de vesile oldu.

KOÇHAN DA GELECEĞE NEFES OLDU
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ülke genelinde sürdürdüğü ağaçlandırma çalışmalarına katkı sunarak yeşile ve doğaya olan hassasiyetini de ortaya koyan başkan Koçhan, “Geleceğe Nefes Ol” fidan bağışı kampanyasına da katılarak, ağaçlandırma çalışmalarına katkı sağladı.

HER ŞEY E-DEVLETTEN YAPILABİLİYOR
E-Devlet ve Geleceğe Nefes Ol internet sitesi üzerinden bilgiler girerek edinilmesi mümkün olan ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes Ol” fidan bağışı kampanyasına da katılan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Tokat, Ankara ve Malatya’da fidan sahibi oldu.

BAŞKAN KOÇHAN’IN ERBAA ANISI
Kendisine gönderilen belgeyi sosyal medya aracılığıyla ilçe halkı ve sevenleriyle paylaşan Başkan Koçhan, özellikle Tokat’ın Erbaa ilçesinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek; “Fidan sahiplenme projesi kapsamında hayatımın dört yılı geçen Erbaa’da da artık bir fidanım daha var...” dedi.
Fatma KARAHASANOĞLU