BAŞKAN KOÇHAN MAÇKA HALKIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN KOÇHAN MAÇKA HALKIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN KOÇHAN MAÇKA HALKIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN KOÇHAN MAÇKA HALKIYLA BAYRAMLAŞTI

Önce Hamsiköy’de, ardından Belediye Başkanlığı’nda halkla bayramlaşan Başkan Koçhan, daha sonra da ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesi Maçka’nın bayrama hazır bir şekilde girmesi için yoğun bir mesai harcayan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Hamsiköy’de, Maçka ilçe merkezinde ve Belediye Başkanlığı’nda halkla yaptığı bayramlaşma töreninde tüm stres ve yorgunluğu üzerinden attı.

BAŞKAN KOÇHAN MAÇKA HALKIYLA BULUŞTU
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Kurban Bayramı’nın ikinci günü (21 Temmuz Çarşamba) yapılacak bayramlaşma töreni öncesi ata yurduna giderek, Maçka Hamsiköy’deki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Hamsiköy vadisindeki esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Koçhan, bu sayede bir haftanın yorgunluğunu da atmış oldu.


BAYRAMLAR HALKLA GÜZEL
Bayramın dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmak olduğunu hatırlatan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır.” dedi.
Halkıyla önce Hamsiköy’de ardından da Maçka Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen Bayramlaşma töreninde bir araya gelen Başkan Koçhan; “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.” şeklinde konuştu.


MAÇKA’DA BAYRAM
Maçka Belediyesinde geçtiğimiz hafta bayramın ikinci günü (21 Temmuz Çarşamba) gerçekleşen törende ilçe halkıyla bayramlaşan Başkan Koçhan, hayırlı ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu.
Fatma KARAHASANOĞLU