BAŞKAN KOÇHAN KENDİNDEN EMİN!

BAŞKAN KOÇHAN KENDİNDEN EMİN!

BAŞKAN KOÇHAN KENDİNDEN EMİN!

BAŞKAN KOÇHAN KENDİNDEN EMİN! 

Maçka Belediye Başkanı Koçhan’ı Kor’ay Koçhan Trabzon’daki AK Parti Temayül Yoklamasında iddialı konuştu; “Zirvede bırakacağız!” 

AK Parti, Trabzon’daki Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi için önemli bir kriter olan Temayül Yoklamasını 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirdi. 

TEMAYÜL YOKLAMASINA İLGİ BÜYÜKTÜ 
Trabzon’da Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan temayül yoklamasına ilgi bir hayli fazla oldu. İlçeler için 61, Büyükşehir için de 1 aday adayının çıktığı Trabzon’da yapılan temayül yoklamasında AK Parti Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, KuzeyAnadolu.net Yazı İşleri Müdürü Erhan Esaspehlivan’a açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN KOÇHAN İDDİALI KONUŞTU
Maçka Belediye Başkanlığı için yeniden devam etmek istediğini açıklayan Koçhan; “2014 yılında da iddialı girmiştik. 2019’da yeni projeler ürettik. Ama ilk TOP 10 hangisi derseniz, gerçekten: Macera parkı, doğalgaz, büyük makine parkı, beton santrali, Maçka cephe iyileştirme ve yol yatırımlarını sayabiliriz. 
Şu an 2 tane okul yaptırıyoruz. Meslek Yüksekokulumuzu büyüttük. Camiler yaptık. Bu anlamda şunu düşündüm: Maçka Belediyesi ilk defa sosyal yardım yapar hale de geldi. Maçka’da çok güzel işler oluyor diyebiliriz. Kültür Merkezi de çok büyük eksikti. Maçka’da kütüphane yokken, 800 metre kare kütüphanesi olan, tiyatro salonu, ETÜD salonları, sinema salonunun olduğu bir alan oldu. Bu anlamda da Maçka’nın sosyal hayatına çok büyük katkılar sağladı.” dedi.

KOÇHAN’IN HEDEFİ; ZİRVEDE BIRAKMAK!
Koçhan, sözlerine şu şekilde devam etti; 
“Biz henüz Maçka için hayal ettiklerimizin zirvesine ulaşmadık. Kısmen yol sorunları mevcut. Biz pandemiden dolayı beton santralimizde 1, 2 yıl geciktik. Kaynak yok Maçka’da. Sadece İller Bankası’ndan gelen parayla yapabileceğiniz iş değil. 10 yılda tecrübe kazandık. Ustalık dönemini de yapıp, inşallah zirvedebırakacağız. 
Maçka’da çok güzel Osmanlı Cami projemiz vardı. Onu gerçekleştiremedik. NATO üssü projemiz vardı. Onu da gerçekleştireceğiz. 6 Şubat Depreminden sonra gündeme gelen Maçka’da ciddi Kentsel Dönüşüm işini yapacağız. Böyle de zirveye ulaşacağız. Zirvede bırakmayı bilenlerden olacağız. 
Maçka aynı zamanda turizm merkezi oldu. Hızlıca yeni oteller, destinasyonlar. Konaklama sayımız da artıyor. Maçka’nın turizm merkezi olması yolunda hızla ilerlemesi için bir 5 yıla daha ihtiyacı var.” 

ELEŞTİRİYE AÇIK AMA... 
Koçhan, gelen bazı eleştirilere ise; “Gerçekten düzgün eleştiriyi alıyoruz. Evet, doğru dinliyoruz. Bir siyasetçinin bana göre en önemli şeyi dinlemesidir. Kimisi ‘doğrudur, evet onu alıyoruz. O bakış açısı ile bakmadık, bu eleştiri haklı’ o tarafını düzeltme gayretine gidiyoruz. Ama kimi eleştiriye de verecek hiçbir cevap yok. Mevlana’nın meşhur sözü geliyor aklıma:‘Her lafa söyleyecek bir sözüm var ama bir lafa bakarım, laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye?’ Onlara verecek başka cevap maalesef olmuyor..” şeklinde yanıt verdi. 

KOÇHAN HEDEF YÜKSEK TUTTU! 
Maçka Belediye Başkan Dr. Ecz. Koray Koçhan; “Hedef biz her seçim üstüne koyduk. 60 ile 62 ile seçildik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Maçka’daki oyu yüzde 72,5’tu. Demek ki bizim Sayın Cumhurbaşkanımızın oyu kadar potansiyelimiz Maçka’da var. Hedef yüzde 72,5...” diye konuştu.
61saat.Com