BAŞKAN KOÇHAN GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN KOÇHAN GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN KOÇHAN GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN KOÇHAN GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

Maçka Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün iftar daveti üzerine gençlerle buluşan Başkan Koçhan, yemekten sonra da Voleybol maçında ter döktü.

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, geçtiğimiz hafta Maçka Gençlik ve Spor Müdürlüğünde düzenlenen iftar yemeğinde Maçka’nın gençleriyle iftarda bir araya geldi.

GÖNÜL HANESİNE BİR SAYI DAHA ATTI
Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz’ün davetti üzerine Maçka Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları ve gençlerle iftar yemeğinde buluşan Başkan Koçhan, iftar öncesi gençler ve çocuklarla spor salonu önünde top oynadı.
İftar sonrasında da Maçka Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekibiyle birlikte bir takım olan Başkan Koçhan, Maçka’nın gururu şampiyon kızlarımıza karşı voleybol maçında ter döktü.


DUYGULARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Mutluluğunu ve duygularını Sosyal medya hesabından paylaşan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Bu akşam iftarımızı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzde gençlerimizle birlikte yaptık. Misafirperverliği için Müdürümüz Nevzat Beldüz’e teşekkür ederim...” ifadelerini kullandı.

İLÇE HALKI BAŞKANI ALKIŞLADI
Başkan Koçhan’ın bu etkinliği ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanırken, Maçkalı bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı; “Her kesime, her yaş grubuna gösterdiğiniz uyum ve alakanız muhteşem Koray Koçhan Başkanım. Bu akşam oğlum başkan amcasıyla yaptıkları oyunları ve iftar programını anlatarak uyudu!” açıklaması adeta tüm Maçkalıların duygularına tercüman oldu.
Fatma KARAHASANOĞLU