BAŞKAN KOÇHAN ÇOCUKLARI UNUTMADI

BAŞKAN KOÇHAN ÇOCUKLARI UNUTMADI

BAŞKAN KOÇHAN ÇOCUKLARI UNUTMADI

BAŞKAN KOÇHAN ÇOCUKLARI UNUTMADI

Maçka’nın imarı noktasında mesai mefhumu olmaksızın büyük bir çaba harcayan Başkan Koçhan, 23 Nisan öncesi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek, öğrencilerin bayramlarını kutladı.


BAŞKAN KOÇHAN’DAN SÜRPRİZ ZİYARET
İlçemiz Maçka’nın alt ve üstyapı çalışmalarını bizzat yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, gündemi de yakından takip ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi minik öğrencileri ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler vererek sürpriz yapan Başkan Koçhan, öğrenciler tarafından sevgi yumağına alındı.

MİNİKLERDEN BAŞKAN AMCALARINA SEVGİ SELİ
Bu ziyaretler sırasında okullarda da incelemelerde bulunan, öğrencilerle bir süre sohbet eden ve onlara çeşitli hediyeler veren Başkan Koçhan, ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.
Bu ziyaretleri sırasında minik öğrencilerin sevgi seliyle karşılanan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Adıgüzel ile birlikte 23 Nisan öncesi tüm okullarımızı ziyaret ederek, çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık.” ifadelerine yer verdi.

Fatma KARAHASANOĞLU