BAŞKAN KOÇHAN ATASU’DAYDI

BAŞKAN KOÇHAN ATASU’DAYDI

Halk ve esnafla iç içe olmaya özen gösteren, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Koçhan’ın bu sefer ki durağı Atasu Mahallesiydi.

BAŞKAN KOÇHAN ATASU’DAYDI

Halk ve esnafla iç içe olmaya özen gösteren, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Koçhan’ın bu sefer ki durağı Atasu Mahallesi’ydi.

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan geçtiğimiz hafta içi Atasu Mahallesi’ne konuk oldu.

ÇALIŞMALARI BİZZAT YERİNDEN TAKİP EDİYOR
Zaman zaman halk ve esnafla bir araya gelerek Maçka Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan ve bunları bizzat yerinde gören Başkan Koçhan, geçtiğimiz hafta içi Atasu’daydı.
Mahallede yapımı süren ve yapılacak olan çalışmaları Maçka Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte yakından takip eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Çataltepe Şehitliği yol çalışmasını, ihalesi 30 Aralık’ta yapılacak olan halı sahanın yerini ve Atasu Mahallesi Sağlık Evinin çevre düzenlemesini yerinde inceledi.


HALKIN VE ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ
Ardından Atasu Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek hasbihal eden Başkan Koçhan; “Atasu ve bölgemiz için çok önemli olan Çataltepe Şehitliği yol çalışmasını muhtarlarımızla yerinde inceledik. Atasu Mahallemizde yapacak olduğumuz halı sahanın yerinde incelemelerde bulunduk. Ayrıca Atasu Mahallemizde çevre düzenlemesi tamamlanan Sağlık Evimizin son durumunu da görme imkânı bulduk.” şeklinde konuştu.

DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ ZORLUOĞLU VE GENÇ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, özellikle Çataltepe Şehitliği yol çalışmasına verdikleri destekler için Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.
Başkan Koçhan; “Çataltepe Şehitliği yol çalışmasına verdikleri destekler için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e çok teşekkür ederim...” dedi. 
Başkan Koçhan Atasu Mahalle’sinde yapılacak olan, bölgemiz ve özellikle gençler için çok önemli olan spor komplesinin de en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.

Ali TRİTOĞLU