BAŞKAN ADAYI GENÇ ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ

BAŞKAN ADAYI GENÇ ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde şampiyonluk sözü verdi!

BAŞKAN ADAYI GENÇ ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde şampiyonluk sözü verdi! 

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerin çalışmalarına Trabzon’un Hayrat ilçesinden başlayan ve 18 ilçesinde tek tek teşkilat üyeleri ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) başkan ve yönetimleri ile bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bugün Ortahisar’daydı. 

BAŞKAN GENÇ ORTAHİSARDA
Son 2 dönemdir başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığını yürüttüğü Ortahisar İlçesinde AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatı ve vatandaşları ziyaret eden Genç, 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerin çalışmalarına devam ediyor. 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bugün 2 dönemdir başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığını yürüttüğü Ortahisar İlçesinde AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatı ve vatandaşları ziyaret etti. 
Görev süreci boyunca vizyon projelere imza attığı ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte ilçeye çok önemli eserler kazandırdıklarına dikkat çekti.
Kadın Kollarından Gençlik Kollarına, İl Teşkilatından İlçe Teşkilatına, Mahalle Başkanlarına kadar el ele vererek kapı kapı çalışacaklarını vurgulayan Başkan Genç, 31 Mart’ta sandıkları patlatacaklarını ve Trabzon’u şampiyon yapacaklarını söyledi. 

AK TEŞKİLAT TEK YÜREK
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ndeki teşkilat buluşmasında konuşan Başkan Genç; “Bu teşkilatın bir evladı olarak, 10 yıl Ortahisar İlçe Teşkilatımızın yereldeki temsilcisi olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sıfatıyla Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle burada bulunmaktan sizlerle birlikte bulunmaktan gurur duyuyorum. Ortahisar’ımızın kuruluşunda görev alan kurucularımızın, yönetim kurulu arkadaşlarımızın bugün bizlerle olmasından dolayı büyük mutluluk yaşıyorum. Hem kadın kollarımız hem dimdik arkamızda duran gençlik kollarımız hepiniz sağ olun var olun.
Ne mutlu bizlere ki kendisini vatanına, milletine hizmet etmeye adamış bir liderin yol arkadaşıyız, görev arkadaşıyız. Onun hizmet kervanında görev alıyoruz. O kadar büyük aileyiz ki. Şu anda partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız. Bakanlarımız, milletvekillerimiz var ama işin temelinde Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılığı var. O yüzden önce teşkilat sonra icraat.” dedi. 

BİZİM ANLAYIŞIMIZ VEFA GEREKTİRİR
“Bizim teşkilatçılık anlayışımız vefayı gerektirir.” diyen Başkan Genç; “O nedenle adaylığımızın ilanından sonra şehrimize geldiğimizde il başkanımızla istişare yaptık. Biz teşkilatın yetiştirdiği bir kişiyiz. Adaylarımız belli olana kadar teşkilatımızı ziyaret edelim dedik. O Yüzden buradayız.” ifadelerini kullandı. 
Trabzon’u şampiyon edeceklerini vurgulayan Başkan Genç, sözlerini şu şekilde sürdürdü; 
“Sayın Cumhurbaşkanımız adaylığımızı takdir ettikten sonra Cumhurbaşkanımıza bizleri aday sıfatı ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığının takdirine mazhar olduğumuz için bunun onuru ile şükranlarımı sundum. Dedim ki ‘Sayın Cumhurbaşkanım takdirinizden dolayı onur duydum. Bunun karşılığını tüm gücümle AK teşkilatımızla birlikte derece yaparak getireceğim. Trabzon için derece nedir, Şampiyonluktur. Bu sözü neden verdim. Ortahisar’a güvendim. Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız. Şampiyon Trabzon olarak Ankara’ya gideceğiz.” 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
“Sayın Cumhurbaşkanımız adaylığımızı takdir ettikten sonra il başkanım bana açtığı telefonla ‘hayırlı olsun’ dedi ve hem tebrik etti hem de tebliğ etti. Hemen kapattıktan sonra Murat Zorluoğlu başkanımızı aradım. Biz bu dönem Başkanımızla birlikte el ele vererek güzel işler yaptık. Ona görevin bize tevdi edildiğini söyledim ve bana aynen şunu dedi: “Sizinle güzel bir kardeşlik hukuku içinde çalıştık. Bu nedenle görevi sana büyük bir huzurla ve yakıştığı gibi devredeceğim. 31 Mart’a kadar tüm gücümle senin için çalışacağım” dedi. Başkanımıza gösterdiği bu olgunluk ve ilçemize kazandırdıklarından dolayı teşekkür ediyorum.”

HİZMET BAYRAĞINI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ
“İnşallah biz de devralacağımız bu bayrağı şehrimiz adına hem devam eden yatırımlarımızı hem de bütün ilçemizin, 820 bin nüfusun huzuru mutluluğu ve daha güzel standartlarda yaşayabilmesi için çalışacağız. Yerelde Trabzon’a vakıf olan bir kardeşinizim. Bir taraftan Ortahisar’da yaptığımız çalışmalarla, 18 ilçemiz 717 köyümüzde bismillah diyerek kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. İnşallah daha güzel hizmetler yaparız. İnşallah gök kubbede hoş bir seda bırakabiliriz. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ anlayışıyla çalışacağız. Asıl olan makamdan ayrıldıktan sonra Uzunsokak’ta, Maraş Caddesi’nde selamımızın alınmasıdır. Bu uzun yolculukta Allah yar ve yardımcımız olsun.”

22 YILDIR MAHCUP OLMADIK
“Hakikaten Trabzon’umuzda bir güzellik var. Birlik ve beraberlik var. Beşikdüzü’ne gittim kurucu ilçe başkanlarımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz hep bir aradaydı. Keza Of’ta, Sürmene’de ve diğer ilçelerimizde de öyleydi. Bu birliktelikle hareket edeceğiz. Bunu sahaya yansıttığımız zaman muzaffer olacağız ama yetmez, şampiyon olmamamız için hiçbir gerekçe yok. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 22 senedir mahcup olmadık. Teşkilatımızın tümüyle el ele verecek 31 Mart’ta şampiyon olup çıkacağız. Kapı kapı dolaşarak sandıkları patlatacağız.”
Öte yandan programa AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, il ve ilçe yöneticileri katıldı.