BAŞKAN ADAYI BULUT TTSO’DA

BAŞKAN ADAYI BULUT TTSO’DA

BAŞKAN ADAYI BULUT TTSO’DA

BAŞKAN ADAYI BULUT TTSO’DA 

Seçim heyecanı sadece siyasette değil sivil toplum kuruluşlarında da yaşanıyor. Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Bulut, bu süreçteTTSO’daydı. 

Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut berberindeki heyetle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.

SEÇİMLER 12-13 ŞUBAT’TA 
12-13 Şubat tarihlerinde Trabzon Makine Mühendisleri Odası’nın genel kurulu ve seçimleri olacağını anımsatan Ufuk Bulut, ekibiyle beraber aday olduğunu ifade etti. Görüşmede TTSO Başkanı Erkut Çelebi’de Makine Mühendisleri Odası’nın Trabzon’un etkin kurumlarından biri olduğunu belirterek yapılacak seçimlerin odaya ve Trabzon’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

MMO TRABZON’UN EN ETKİN KURUMU 
TTSO Başkanı Çelebi; “Makine Mühendisleri Odası Trabzon’un etkin kurumlarından biridir. Bu bağlamda yapılacak seçimlerin Trabzon Makine Mühendisleri Odası’na ve Trabzon’a hayırlı olması temenni ediyorum!” dedi. 
Çelebi, MMO Trabzon Şube Başkan Adayı Bulut’a ve diğer adaylara da seçim yarışının hayırlı olmasını dileyerek başarı dileğinde bulundu.