BAŞIMIZ SAĞOLSUN

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrasında açıklama yapan ADD Trabzon Şube Başkanı Verep, ölenlere rahmet yaralılara şifa diledi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN 

Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrasında açıklama yapan ADD Trabzon Şube Başkanı Verep, ölenlere rahmet yaralılara şifa diledi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Trabzon Şube Başkanı Cemal Verep, Kahramanmaraş ve çevresinde yaşanan deprem felaketi sonrası açıklama yaptı. 

ADD EŞGÜDÜM İÇİNDE 
Açıklamasında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen ADD İl Başkanı Verep’in açıklaması şöyle; 
“Büyük deprem felaketinden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun diyor, yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.
Temennimiz enkaz altındaki vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmaları ve can kaybımızın artmaması.
Genel Merkezimizde Acil Durum Masası oluşturulmuştur. Tüm şube başkanlarımız ve temsilcilerimizle eşgüdüm içinde çalışmalarımız sürmektedir.

TÜRKİYE’DEKİ ADD ŞUBELERİ SEFERBER 
Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulacak battaniyeden aydınlatma ve ısıtma araçlarına, çadırdan giysiye, çocuk bezi ve mamasından gıda maddelerine her türlü yardım malzemesi için şubelerimiz genel merkezimizle iletişimde olacak, yardımların yetkililerle de görüşülerek etkin ve ihtiyaca uygun biçimde gönderilebilmesi için eşgüdüm içinde hareket edilecektir.
Gün; dayanışma, akıl ve bilimin doğruları ile hareket etme, yetkililerin uyarılarına ve kurallara uyma, duyarlı ve dikkatli olma günüdür. Özellikle sosyal medyadaki maksatlı ve yersiz paylaşımlar dikkate alınmamalı, yaygınlaştırılmamalıdır.
Saygılarımızla.
Cemal Verep
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Trabzon Şube Başkanı”