BAŞARININ MİMARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞARININ MİMARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞARININ MİMARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞARININ MİMARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Elde ettikleri başarıyla Maçka’nın gururu olan TÜBİTAK Bölge 1.’si ekip, projeye desteklerinden dolayı Milli Eğitim Müdürleri Topal’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

TÜBİTAK Bölge 1.’si öğrenciler Serhat Sümer ve Berke Erenay Karagöz, Öğretmenleri Oktay Demir ve Müdürleri Kerim Kavraz ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal’a projeye desteğinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular.

BAŞARIYI MÜDÜRLERİYLE KUTLADILAR
TÜBİTAK 2020 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Finali’ne Trabzon’dan katılan 8 proje arasında ‘Yazılım’ alanında elde ettiği Bölge Birinciliği ile Maçka Milli Eğitim’e büyük bir onur yaşatan Maçka Cumhuriyet Ortaokulu’nun altın ekibi Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal tarafından kabul edildi.

BAŞARININ MİMARI MÜDÜRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Cumhuriyet Ortaokulu’nun başarılı ekibi Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.
Okul Müdürü Kerim Kavraz refakatinde, Proje Lideri ve Fen Bilimleri Öğretmeni Oktay Demir, TÜBİTAK Bölge 1.’si öğrenciler Serhat Sümer ve Berke Erenay Karagöz ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden başarılı ekip, bu başarıda büyük pay sahibi olan Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal’a teşekkür ettiler.


BAŞARILAR SÜRECEK
Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal Cumhuriyet Ortaokulu’nu elde ettiği bu başarıdan dolayı kutlarken, TÜBİTAK Bölge 1.’si ekip de Milli Eğitim Müdürü Topal’a bu başarının sağlanmasında kendilerine verdiği destek ve sunduğu imkândan dolayı teşekkür Ederek başarılarının süreceğini ifade etti.
Ali TİRİTOĞLU