Balıkçılıkta Türk-İspanyol İşbirliği

Balıkçılıkta Türk-İspanyol İşbirliği

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Türk Balıkçılık Yönetim Sisteminin Güçlendirilmesi "projesi kapsamında İspanyol uzmanların katılımıyla 22 Ocak 2018 tarihinde Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde ?Balıkçılar

Balıkçılıkta Türk-İspanyol İşbirliği

 

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Türk Balıkçılık Yönetim Sisteminin Güçlendirilmesi "projesi kapsamında İspanyol uzmanların katılımıyla 22 Ocak 2018 tarihinde Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde ?Balıkçılar ve diğer ilgili paydaşlar arasında very toplama faaliyetlerinin sürdürülebilir balıkçılık açısından önemi hakkında farkındalığı arttırmak?  başlıklı toplantı düzenlenmiştir.

 

İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İl MüdürYardımcısıYaşarSesyis,Trabzon Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personeli ile Giresun, Ordu ve Samsun Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü temsilcileri katıldı. Daha sonar diğer faaliyetler ilgili Faroz Balıkçı Barınağında yöremizde bulunan balıkçılara yabancı uzmanlar tarafından İspanya´daki balıkçılık uygulamaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

 

.? Dedi.