BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU BÜYÜKŞEHİR’DE

BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU BÜYÜKŞEHİR’DE

Bakan Yardımcısı Eminoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette bugüne kadar hayata geçirilen projelerle ilgili bilgilendirildi.

BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU BÜYÜKŞEHİR’DE 

Bakan Yardımcısı Eminoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette bugüne kadar hayata geçirilen projelerle ilgili bilgilendirildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile görüştü.

EMİNOĞLU TRABZON’DAYDI 
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na ziyareti sırasında Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AK Parti Trabzon yöneticileri ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları eşlik etti.

ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Vekili Ataman, Bakan Yardımcısı Eminoğlu ile Trabzon’u konuştular. Büyükşehir Belediyesi olarak 5 yıldır Trabzon'da yaşama sebeplerini artırmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Vekili Ataman; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun öncülüğünde şehrimizde sporla ilgili önemli projeleri hayata geçirdik. Semt sahaları yaptık, amatör sporculara destek sağlamaya çalıştık. Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi’ni tüm sporcularımızın hizmetine açtık. Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi’ni hizmete açarak tüm kadınlarımızın çeşitli spor aktivitelerine katılmalarına olanak sağladık. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de örneği az bulunan, bölgede ise tek olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’ni hizmete açtık. Gençlerimiz burada yaparak ve yaşayarak öğreniyorlar. Kendilerini geliştiriyorlar.” ifadelerini kullandı.

EMİNOĞLU’NDAN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Çalışmaları ilgiyle dinleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon’da gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerini ve selamını iletti. Ziyaret, Bakan Yardımcısı Eminoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzalaması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.