BAKAN KASAPOĞLU MAÇKALI ŞEHİDİN KABRİNDE

BAKAN KASAPOĞLU MAÇKALI ŞEHİDİN KABRİNDE

BAKAN KASAPOĞLU MAÇKALI ŞEHİDİN KABRİNDE

BAKAN KASAPOĞLU MAÇKALI ŞEHİDİN KABRİNDE

Trabzon’da Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Bakan Kasapoğlu, Maçka’ya gelerek Şehit Eren’in kabrini de ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Trabzon’da Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nin açılışı sonrasında Maçka ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından 11 Ağustos 2017’de şehit edilen Eren Bülbül’ün mezarını da ziyaret etti.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN EREN’İN MEZARINA ZİYARET
İlçenin Köprüyanı mahallesindeki Eren Bülbül’ün evinin yanındaki mezarını ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, dua edip mezara çiçek bıraktı. Anne Ayşe Bülbül ve Eren Bülbül’ün kardeşleri ile de görüşen Bakan Kasapoğlu, şehir merkezinde Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiklerini söylerken, annesi de; “Erenimin ismini unutturmayın” dileğinde bulundu.

ÖZKAN SÜMERİ DE UNUTMADI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Şehit Eren Bülbül’ün mezarına yönelik ziyaretin ardından beraberindekiler ile bir süre önce hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski başkan ve teknik direktörlerinden Özkan Sümer’in Maçka ilçesindeki mezarını da ziyaret ederek dua okudular.