BAKAN KACIR SANAYİCİLERLE BULUŞTU

BAKAN KACIR SANAYİCİLERLE BULUŞTU

BAKAN KACIR SANAYİCİLERLE BULUŞTU

BAKAN KACIR SANAYİCİLERLE BULUŞTU

Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin açılışına katılmak ve bazı temaslarda bulunmak üzere kentimize gelen BakanKacır, Trabzon’da sanayicilerle buluştu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon’da ki programına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretiyle devam etti.


Trabzon,  ilk olarak Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'nin açılışına katılan Bakan Kaçır, ardından Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nda 'Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na katıldı. 
Saat 12:20 gibi başlayan toplantıya, Bakan Kacır’ın yanı sıra, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu. AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoruloğlu. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Meclisi Başkanı Şadan Eren ile çok sayıda iş insanı katıldı.

1,5 saatten fazla süren toplantının hemen başında basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi, ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.