Tarih: 08.10.2024 16:52

BAKAN BAK’A BRİFİNG

Facebook Twitter Linked-in

BAKAN BAK’A BRİFİNG 

Bakan Osman Aşkın Bak’a, Trabzon’da yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Bilgilendirmeyi Trabzon Valisi Aziz Yıldırım bizzat yaptı! 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ile görüştü. Bakan Bak, Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

VALİ YILDIRIM’DAN BİLGİLENDİRME 
Vali Yıldırım, Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili Bakan Osman Aşkın Bak’a brifing verdi. Bölgemizdeki programları yakından takip eden Bakan Bak, Rize’deki programın ardından Trabzon’a gelirken, buradan ayrılmadan önce de Vali Aziz Yıldırım’la bir araya geldi. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, bu ziyaretin anısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hediye takdim etti.

ÖNCE RİZE ARDINDAN TRABZON 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize’de katıldığı programların ardından Trabzon’a geldi.  Trabzon’dan havayoluyla ayrılan Bakan Bak, öncesinde Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ile görüştü. Bakan Bak, burada Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Trabzon’da devam eden yatırımları hakkında Vali Aziz Yıldırımdan bilgi aldı.Bakan Bak daha sonra şehrimizden ayrıldı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —