BAKAN SOYLU HEDEF GÖSTERDİ ?SANDIKLARI PATLATIN?

BAKAN SOYLU HEDEF GÖSTERDİ ?SANDIKLARI PATLATIN?

16 Nisan´da gerçekleşecek referandum öncesi Trabzon´da bir dizi ziyaretlerde bulunan Bakan Soylu, halkı sandıkları ?Evet´ oylarıyla patlatmaya davet etti.

BAKAN SOYLU HEDEF GÖSTERDİ ?SANDIKLARI PATLATIN?

 

16 Nisan´da gerçekleşecek referandum öncesi Trabzon´da bir dizi ziyaretlerde bulunan Bakan Soylu, halkı sandıkları ?Evet´ oylarıyla patlatmaya davet etti.

 

 

Referandum çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzon´a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Meydan Parkı Atatürk Alanında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; ?Bu millet 16 Nisan´da, 15 Temmuz´da olduğu gibi yeniden tarih yazacaktır!? ifadelerini kullandı.

 

KARAR MİLLETİN!
Türkiye´deki ihanet çevrelerinin dış güçlerin desteğinde ülkenin gelişmesinin önüne geçmeye çalıştıklarını belirten Bakan Soylu; ?Önümüze liste koydular. 3. havalimanını yaparsanız ülkeyi başınıza geçiririz dediler. Hepsini bu sistemin içinde oldu. 15 Temmuz dâhil bütün her şey bu sitemin içinde oldu. Şimdi hep beraber bir karar vereceğiz. Bize, ?Bu ülkeyi siz yönetemezsiniz. Ne yaparsanız yapın sizi yarına esenlikle çıkarmayız´ diyenlere 16 Nisan´da güçlü bir cevap vereceğiz. Türkiye´yi çekemediler. İstediler ki genç insan kaynağı güçlü bir gelecek ortaya koymasın. Bu ülke hep boynu bükük boyunduruk altında kalsın. Bizi sağcı-solcu, Türk-Kürt diye ayırdılar. Ne zaman ki güçlü bir lider geldi ve dedi ki ?Ben sadece Allah´ın önünde eğilirim. İşte o zaman işler değişti. AK Parti Siyaseti kutuplaştırıyor dediler. 34 puan oyu olan parti 52´ye çıktı. Nasıl çıktı. Şiddetle mi çıktı? Ben AK Parti´nin dışındaydım. Geldiler bizimle ol millete hizmet et dediler. Herkesi kucakladılar. Peki, CHP ne yaptı? 24-25 hep böyle. Biz 2023 dedik. Sen 2030 de. AK Parti uçak yaptı ben daha fazlasını yapacağım de. Ama onların böyle bir derdi yok.?diye konuştu.  

 

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL!
Ülkenin geleceğinin gençlerde olduğunu vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; ?Gençlerden milletvekili olur mu? Avrupa´da nasıl oluyor. Onlar yaşlandıkları için gençleri devlet işlerine dâhil etmek istiyorlar. İnsan kaynağını ucuz bulup Türkiye´de sömürecekler. Dünyanın en pahalı arazisi üzerinde oturuyoruz. Arazimizi ucuzlatıp kendileri kullanacaklar. Türkiye eski Türkiye değil. Bu ülkeye Gürcüler, Abazalar geldiler, sırtımızı dönmedik. Dindaşlarımızı ve soydaşlarımızı Türkiye´ye gönderdiler. 300 bin insana kapımızı açtık. O insanlar takların önüne cesaretleri ile mi çıktılar. O cesareti o gönüllere sokan Cenab-ı Allah´tır.? ifadelerini kullandı.

 

SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MISINIZ?

Akan Soylu, konuşmasını şu sözlerle bitirdi; ?Ey Trabzon, sizlerden biri olmaktan onu duyduğun güzel insanlar. 16 Nisan´da bu güzel memlekette yeniden bir tarih yazmaya, 2023´e 2053´e 2071´e adım atmaya. ?Artık adımlarımız geleceğe ilerliyor´ demeye. 16 Nisan´da sandıkları patlatmaya hazır mısın Trabzon? MHP´li kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Memleketimiz milletimiz için çok önemli bir karar arifesinde koydukları katkılar için teşekkür ediyoruz. FETÖ´de duysun, Mağdurlar, masumlar duysun. 16 Nisan tarihinde yeniden tarih yazmaya sandıkları patlatmaya hazır mısınız??