AYDIN, SANAYİ KÖPRÜSÜ İÇİN HAREKETE GEÇİYOR! 

AYDIN, SANAYİ KÖPRÜSÜ İÇİN HAREKETE GEÇİYOR! 

AYDIN, SANAYİ KÖPRÜSÜ İÇİN HAREKETE GEÇİYOR!

AYDIN, SANAYİ KÖPRÜSÜ İÇİN HAREKETE GEÇİYOR! 

Maçka Belediyesi Bağımsız meclis üyesi Ali Osman Aydın, yıllardır hizmet veren Sanayi Köprüsünün artık mevcut yükü kaldıramadığı görüşünde!

Maçka’da yıllar önce hizmete açılan ve yapıldı yapılalı buradaki araç ve yaya trafiğine hizmet veren köprü artık mevcut yoğunluğunu kaldıramaz hale geldi.

SANAYİ KÖPRÜSÜNÜ GÖREV ADDETTİ
Köprü meselesini her fırsatta gündeme getiren ve yaklaşık iki-üç ay önce Maçka Belediyesi Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak yeniden bu konuyu gündeme getiren Bağımsız Meclis Üyesi Ali Osman Aydın, yeni köprü yapılana kadar işin peşini bırakmamakta kararlı!
Bundan yaklaşık iki üç ay önce Maçka meclis toplantısında gündem dışı söz alan Bağımsız Meclis Üyesi İş İnsanı ve hayırsever Ali Osman Aydın, yıllar önce yapılan sanayi köprüsünün mevcut yükü artık kaldıramadığını ve buraya ikinci bir köprünün elzem olduğunu söyledi. Meclis üyelerini konuyu gerekli yerlere taşıyarak netice almak konusunda göreve çağırdığını hatırlatan Aydın; “Gördüğüm, geçen süre içerisinde şu ana kadar herhangi bir girişimde bulunulmadığıdır. Bu durumda iş yine bana düştü. En kısa zamanda gerekli yerlere yazılı olarak müracaat ederek buraya ikinci bir köprünün yapılması için elimden geleni yapacağım.” dedi.


SANAYİ BÖLGESİNE İKİNCİ BİR KÖPRÜ ŞART!
Maçka Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi İş İnsanı ve hayırsever Ali Osman Aydın, gazetemiz Maçka Haber’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Sanayi köprüsü ilçemiz Maçka’da yapıldı yapılalı bu bölgedeki araç trafiğine hizmet veriyor. Fakat köprü artık araç yoğunluğuna yetersiz gelmeye başladı.
Bundan iki-üç ay önce Maçka Belediyesi Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak buraya ikinci bir köprünün yapılmasının şart olduğunu ve meclis üyeleri olarak konuyu gerekli yerlere taşıyarak netice almak konusunda göreve çağırmıştım. Geçen süre içerisinde şu ana kadar herhangi bir girişimde bulunulmadığını üzülerek gördüm. İş yine bana düştü! En kısa zamanda gerekli yerlere yazılı olarak müracaat ederek buraya ikinci bir köprünün yapılması için elimden geleni yapacağım.”

Ali TİRİTOĞLU