Atatürk´ü Anma

Atatürk´ü Anma

Atatürk´ü Anma

Atatürk´ü Anma

  

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 81. yıl dönümü nedeniyle ilçemizde düzenlenen Anma ve çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı, İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan katıldı 

  

              Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 81. yıl dönümü nedeniyle ilçemizde düzenlenen Anma ve çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı, İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan katıldı. 

Atatürk´ü Anma programı Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı ve İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan´ın, çelenk sunumuyla başladı. Saat 09.05 geçe siren eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

            Ardından, Maçka Kayalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program Halk Eğitimi Merkezi Çok Amaçlı Salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulun  tarih öğretmeni yaptı. 

Ardından şiirler okundu. Her öğrenci kendisine verilen  görevi layıkıyla yerine getirdi. Oratoryonun ardından Atatürk´ün sevdiği şarkılar seslendirildi.  Öğrenciler günün anlam ve önemini sahnede ki duruşlarıyla bir kez daha gösterdi.