ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!

ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!

ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!

ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!

Maçka Orman İşletme Müdürlüğü’nün 2020 yılı gerçekleşmeleri-2021 yılı programlarının değerlendirildiği toplantıda 2021 yılı hedefleri ele alındı.

​Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nde, Orman İşletme Müdürlüklerinin 2020 yılı gerçekleşmeleri ile 2021 yılı programlarının değerlendirildiği toplantılara Maçka Orman İşletme Müdürlüğü ile devam edildi.

2021 YILI HEDEFLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıya Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz başkanlık etti. Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen, Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme Müdürü, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Şeflerinin yer aldığı buluşmada, Orman İşletme Müdürlükleri ile İşletme Şefliklerinin geçen yıla dair gerçekleşmeleri ve 2021 yılı program hedefleri görüşüldü.

DÜN DÜNDE KALDI, ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!
Toplantıda konuşan Bölge Müdürü Yılmaz: “Bugün dünden, yarın ise bugünden daha iyi durumda olmalıyız. Elimizden geldiği ölçüde İşletmelerimize desteğimizi esirgemiyoruz. 2021 yılı programlarımızın gerçekleştirilmesi doğrultusunda elbirliği ile karşılaşılan sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gayret bizden başarı Yaratandan!” ifadelerini kullandı.