ARTIK HİZMET VAKTİ

ARTIK HİZMET VAKTİ

31 Mart´taki yerel seçimlerin ardından yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Genç: ?Artık hep birlikte şehrimize hizmet etmek için gayret sarf etmeliyiz.?

ARTIK HİZMET VAKTİ

31 Mart´taki yerel seçimlerin ardından yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Genç: ?Artık hep birlikte şehrimize hizmet etmek için gayret sarf etmeliyiz.?

Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Adliyesi´ne giderek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na seçilen Murat Zorluoğlu´yla birlikte mazbatasını aldı.

Adliyede düzenlenen mazbata törenine katılan Başkan Genç, ikinci kez başkanlık görevine seçilmekten dolayı son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

VATANDAŞA TEŞEKKÜR
Kendisine oy veren, vermeyen bütün vatandaşlara teşekkürlerini ileten Başkan Genç; ?Son derece demokratik ve adil bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Bunca yıllık seçim tecrübesi ve deneyimi olan Türkiye Cumhuriyeti 31 Mart seçimlerinde de çok başarılı ve demokratik sınav vermiştir. Bir kez daha Türk milletini seçimlere gösterdikleri yoğun ilgiden ve demokratik tavırlarından dolayı kutluyorum. Bu seçim sürecinde bize destek veren, vermeyen bütün vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmeyi borç bilirim.? dedi.

GENÇ, MAZBATASINI ALDI
Siyasi tartışmaların bir kenara bırakılarak herkesin Ortahisar´a ve Trabzon´a hizmet etmek için gayret sarf etmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Genç; ?Yeni bir dönemin arifesindeyiz. Artık bütün siyasi tartışmaları geride bırakarak, hep birlikte şehrimize hizmet etmek için gayret sarf etmeliyiz. Bir belediye başkanı sadece kendisine oy verenlerin belediye başkanı değildir, herkesin belediye başkanıdır. Samimiyetle ifade etmeliyim ki, bütün vatandaşlarımıza hiçbir parti, siyasi görüş ayrımı yapmadan eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Şimdi birlik ve beraberlik içinde Ortahisar´ımıza hizmet zamanıdır. Hemşerilerimize ve milletimize vermiş olduğumuz sözleri vaatleri yerine getirmek için büyük bir gayretle ve azimle çalışacağım. Ben değil biz anlayışıyla, ortak akılla, istişareyle hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde Ortahisar´ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreç içinde gece gündüz demeden, canla başla seçim çalışmalarını yürüten bütün teşkilat mensuplarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum.? ifadelerine yer verdi. 
Adliyedeki törenin ardından belediye binasına gelen Başkan Genç, burada belediye personelinin alkışları ve sevgi gösterileriyle karşılandı.