ANKARA-İSTANBUL ARASINA SEVGİ KÖPRÜSÜ KURDULAR

ANKARA-İSTANBUL ARASINA   SEVGİ KÖPRÜSÜ KURDULAR

Bayan Kuaförü damat ile Biyolog gelinin aşkları Trabzon-Konya-Ankara ?Urfa İstanbul arasında sevgi köprüsü kurdu.

ANKARA-İSTANBUL ARASINA   SEVGİ KÖPRÜSÜ KURDULAR

Bayan Kuaförü damat ile Biyolog gelinin aşkları Trabzon-Konya-Ankara ?Urfa İstanbul arasında sevgi köprüsü kurdu.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Duygu Karahasanoğlu ile Sayfa Sekreteri Fatma Karahasanoğlu´nun yeğeni Meltem Avcı dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

MELTEM GÖKHAN´INA KAVUŞTU
Avcı ailesinin güzeller güzeli kızları Meltem Avcı ile Sevim ailesinin yakışıklı oğulları Gökhan Sevim, İstanbul´da gerçekleşen düğün töreniyle bir ömür sürecek birlikteliğe ?EVET´ demenin mutluluğunu yaşadılar.

TRABZON-ANKARA-URFA-İSTANBUL HATTI
 Trabzonlu anne, Konyalı babanın kızı olan ancak Ankara´da büyüyen gelin kızımız Meltem Avcı ile aslen Şanlıurfalı olan ve İstanbul´da yaşayan damadımız Gökhan Sevim´in birbirine olan aşkları Ankara-İstanbul arasında çok uzun bir sevgi köprüsüne dönüştü.

ÖNCE KINA SONRA DÜĞÜN
Dini nikâhın kıyıldığı Ankara´daki evden dualarla uğurlanan gelinimiz Meltem Avcı´nın kırmızı kuşağını beline ağabeyi Murat Avcı takarken,  düğünden 4 gün önce 3 Temmuz´da Ankara´da gerçekleşen Kına Gecesi´nde salona gelinlikle giren gelinimize takı töreninin ardından ise Bindallısı giydirilerek kınası yakıldı.

BERABERLİĞE ?EVET´ DEDİLER
Ağırlıklı olarak hanımların iştirak ettiği Kına Gecesi´ne gelin ve damadın aile bireyleri iştirak ederken, 7 Temmuz´da İstanbul´da gerçekleşen Düğün törenine ise çiftin aile ve sevenlerinin yanı sıra, aile dostları, arkadaşları yakınları ve davetliler katıldı.
Meltem Avcı ile Gökhan Sevim davetlilerin katıldığı görkemli törende bir ömür sürecek birlikteliğe ?EVET´ derken sevenlerinin kalpleri de onlarla birlikte attı.
Fatma KARAHASANOĞLU