ANADER’DEN TRABZON EMNİYETİNE SÜRPRİZ

ANADER’DEN TRABZON EMNİYETİNE SÜRPRİZ

ANADER’DEN TRABZON EMNİYETİNE SÜRPRİZ

ANADER’DEN TRABZON EMNİYETİNE SÜRPRİZ

 

Anader Kadın Kolları Trabzon’un huzur ve refahı için pandemi süreci olmasına rağmen büyük bir gayret gösteren, Trabzon Emniyet teşkilatının gece vardiyasında çalışan mensuplarına  su böreği ikramında bulunarak küçük bir sürpriz yaptı.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Anader Kadın Kolları bu kez farklı bir etkinliğe imza attı. Trabzon’un huzuru için gece görevinde olan emniyet güçlerine davetsiz misafir olan Anader mensupları hem teşekkür etti hemde börek ikramında bulundu.  Sokağa çıkma yasağından önce yapılan ziyaret emniyet mensuplarını mutlu etti. 

  Anader Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir konuyla ilgili şunları söyledi: “Pandemi döneminde çok yoğun efor sarfeden güvenlik güçlerimiz için bir şeyler yapmak istedik. Amacımız yapacağımız küçük sürprizlerle Emniyet teşkilatında görev yapan polis memurlarımızın motivasyonunu arttırmaktır. Bu manada Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ortahisar ilçesindeki tüm polis karakolları, Arsin, Yomra ve Araklı Polis Karakolları’na su böreği ikramında bulunduk. Kolay değil, herkes gece ailesiyle birlikteyken polis memurlarımız mesaisini karakollarda nöbet tutarak, sokaklarda devriye gezerek yapmaya çalışıyor. Yolda kalan araca, sokak hayvanlarına yardımcı oluyor. Sadece bu olsa , icabında geçenlerde sosyal medyadan gördüğümüz gibi hastalarımızı sırtında evlerine taşıma onurunu gösteriyor. Bir evladın anne babasına yapmadığını polis memurlarımız yapıyor. Bu şerefli ve onurlu mesleği ifa eden polislerimiz için ne yapsak azdır. Biz de küçük dokunuşlarla onları onore etmeye çalıştık”.

 

GELEN GİDENİ ARATMADI

İkramlıkları gece saat 18.00’den sonra dağıtmaya başladıklarını belirten Havva Yetimoğlu Demir “Karakol ziyaretlerimizde devriye görevi yapan polislerimizi, Yunuslarımızı da unutmadık. Aracımızı durdurup yolda görev yapan polis ekiplerimize beklenmedik bir sürpriz yaptık. Polis memurlarımız ikramlarımızdan özellikle bu ikramların gece yapılmasından inanılmaz mutlu oldular ve şaşkınlıklarını gizleyemediler. Hepsi pırıl pırıl, vatanına sevdalı gençler. Onları yetiştirenlerden Allah razı olsun. Trabzon’da harika işler yapan, halkla bütünleşen, gelenin gideni aratmadığı bir Emniyet Müdürümüz var. Bu pandemi döneminde varını yoğunu ortaya koyan Emniyet Müdürümüze ve göz nuru  Emniyet teşkilatımıza destek olup moral motivasyonlarını diri tutmamız lazım. Böyle güzide bir teşkilat için ne yapsak azdır. İlerleyen zamanlarda yine emniyet, sağlık ve eğitim camiası ile filyasyon ekibinde görev alan tüm çalışanlarımız için farklı etkinliklerimiz olacaktır. İkramlarımızın yanında her bir polis karakoluna başucu kitabımız Kur’an-ı Kerim de hediye ettik. Allah devletimize zeval vermesin. Bizlere bu fırsatı sunan, başarılı çalışmaları ile her zaman gurur duyduğumuz, Trabzon halkının gönlünde taht kuran Trabzon İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Alper Bey’e çok teşekkür ediyorum.”