AMAÇ;  TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNDE KALİTE!

AMAÇ;  TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNDE KALİTE!

EYUDER, Trabzon’a eğitimde destek veriyor. Aralarında Maçka Milli Eğitimin de bulunduğu 3 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’nde protokol imzalandı.

AMAÇ;  TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNDE KALİTE!

EYUDER, Trabzon’a eğitimde destek veriyor. Aralarında Maçka Milli Eğitimin de bulunduğu 3 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’nde protokol imzalandı.

EYUDER’den Trabzon’da eğitime tam destek devam ediyor. Eğitimde kaliteyi arttırmak için imzalar atıldı.

EYUDER’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
Ulusal Eğitim Dernekleri Federasyonu (ULEDEF) ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Genel başkanı Dr. Âdem Çilek; EYUDER Trabzon Temsilciliğinin daveti üzerine Trabzon’ a geldi.
Çilek, Trabzon Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı.


“İŞİMİZ EĞİTİM GÜCÜMÜZ EĞİTİM”
“işimiz eğitim gücümüz eğitim” sloganı ile nihai hedefi “Öğretmen Meslek Odası” kurmak olan ULEDEF çatısı altında Eyuder başta olmak üzere 9 ayrı Dernek yer almaktadır.
Eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak Bakanlığımızın Vizyonu doğrultusunda yapılan çalışmalarda yer almak için Dernek amaçları doğrultusunda Türkiye genelinde pek çok Üniversite, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim adına çalışan Kurumlar ile İşbirliği Protokolü imzalayan EYUDER, eğitimde fark yaratan ve öncü il olan Trabzon’da da bir dizi işbirliği protokolü imzaladı.

HER ŞEY EĞİTİMDE KALİTE İÇİN
Protokoller; EYUDER Genel Başkanı Dr.Adem Çilek ile Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu. Trabzon Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Ortahisar İlçe Milli Eğitim adına İlçe müdürü Cemil Karkaş, Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü adına ilçe müdürü Yaşar Adıgüzel ve Tonya İlçe Milli Eğitim müdürlüğü adına ilçe müdürü Ziya Durmuş arasında imzalandı. 
Yapılan bütün protokollerde; EYUDER Trabzon İl temsilcisi Süleyman Değirmenci, Genel Başkan Yardımcısı Gamzegül Engin, EYUDER Akademik temsilcisi Fatih Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Taner Altun,  Akçaabat Temsilcisi Abdul Kadir Bayçelebi, Maça temsilcisi Ayşe Çoban, Beşikdüzü temsilcisi Abdullah Gündoğdu, Vakfıkebir temsilcisi Cemil Kılıç ve Ortahisar temsilcisi Hayri Yiğit hazır bulundu.