ALİ OSMAN AYDIN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BIRAKMIYOR

ALİ OSMAN AYDIN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BIRAKMIYOR

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği gönüllü temsilcisi İşadamı Ali Osman Aydın, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.

ALİ OSMAN AYDIN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BIRAKMIYOR 

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği gönüllü temsilcisi İşadamı Ali Osman Aydın, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. 

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği “HASENE 2024 TRABZON KIŞ YARDIM KAMPANYASI” kapsamında yardımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Maçka’daki 28 aileye kömür yardımında bulunan derneğin, 18 aileye daha verdiği desteği yerine ulaştıran HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon Gönüllü Temsilcisi İş İnsanı Ali Osman Aydın, Akülü araç desteğini de ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor. 

HASENE VE ALİ OSMAN AYDIN 
İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN DURMUYOR. 
Aydın, HASENE 2024 Trabzon Kış yardım kampanyasına geçtiğimiz hafta da devam etti. Soğuk ve karlı havayı HASENE ile ısıttı.
“Kara kışta köyüme kadar gelerek beni unutmayıp yardım getirdiniz” diyen Maçkalı teyze, bundan sonrası bende diyerek torbayı omzuna vurup, evinin yolunu tutarken, HASENE Vakfı Gönüllü Temsilcisi Ali Osman Aydın ise; “Bugünde kalpleri ve duaları kazandık” diyerek asıl amaçlarının Hakkın rızasını kazanmak olduğunu ortaya koyuyordu. 

HASENE Vakfı ve bağışçılarının desteğiyle bu hayır çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği gönüllü temsilcisi İşadamı Ali Osman Aydın, 
ihtiyaç sahipleri için her zaman hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. 

AKÜLÜ ARABALAR YOLA ÇIKTI 
Aydın sözlerini şöyle sürdürdü; “HASENE Vakfı Trabzon olarak ilimizde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, vakfımızdan talep edilen akülü arabalar ve tıbbi malzemelerin bir bölümü an itibariyle Hollanda’dan yola çıkmıştır. 
İnşallah en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine malzemeleri ulaştırıp dualarını alacağız. Allah emeği geçen bütün kardeşlerimizden razı olsun.Tüm zorluklara rağmen iyilikte yarışacağız sloganıyla çıkmış olduğumuz yolda bugün Maçka ilçemizde 18 ailenin daha duasını kazandık. Buna sebep olan HASENE ve hayırseverlerimize minnettarız.” 

28 AİLEYE KÖMÜR YARDIMI 
HASENE Vakfı Trabzon’un kış yardımları kapsamında Kanada’dan gelen HASENE Vakfı gözlemcisiyle Maçka’daki 28 aileye kömür yardımında bulunan HASENE Vakfı Trabzon Gönüllü Temsilcisi Ali Osman Aydın; “Soğuk havayı vakfımızın yardımlarıyla ısıttık ve duaları alarak evimize döndük.” dedi. 
Ali TİRİTOĞLU