AKUT TRABZON, MMO'DA

AKUT TRABZON, MMO

AKUT Trabzon Ekibi, Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AKUT TRABZON, MMO'DA

AKUT Trabzon Ekibi, Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu ve beraberindeki gönüllüler, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Fulya Üçyıldız Bankoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

EĞİTİMLERİMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ
AKUT’un yaptığı çalışmalar konusunda bilgi veren Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu; “Kuruluş amacımız olan arama – kurtarma faaliyetlerini eksiksiz yürütebilmek adına eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra özellikle öğrenciler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin afetler konusunda bilinçlendirmek adına eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Talepte bulunan tüm okullar, sivil toplum örgütleri ve diğer kurum ve kuruluşlarda deprem ve afet bilinçlendirme seminerleri vererek toplumda bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Fulya Üçyıldız Bankoğlu, gelişmiş toplumlarda gönüllülüğün önemine değinerek; “AKUT’un tümü gönüllülerden oluşan ekipleri de bu anlamda çok önemli bir iş yapıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her zaman elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız.” diye konuştu.