AKUT ATATÜRK´Ü UNUTMADI

AKUT ATATÜRK´Ü UNUTMADI

AKUT ATATÜRK´Ü UNUTMADI

AKUT ATATÜRK´Ü UNUTMADI

AKUT Trabzon ekibi, Ulu Önder Atatürk´ü vefatının 81. Yıldönümünde eğitim için bulundukları arazide andı.

AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllüleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 81´inci yıldönümünde Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ile navigasyon eğitimi için bulundukları Trabzon´un Düzköy ilçesi Doğankaya mevkiinde andı.

DOĞANKAYA´DA SAYGI DURUŞU
AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ile Trabzon, Rize ve Giresun ekiplerinden gönüllüler navigasyon pratik eğitimi için bu sabah Trabzon´un Düzköy ilçesi Doğankaya mevkiine gitti. Saat 09.05´te saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşı okuyan AKUT gönüllüleri, Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 81´inci yıldönümünde andı.

NAVİGASYON EĞİTİMİNDE 10 KASIM ANMASI
AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı, sevgi, şükran ve rahmetle andıklarını ifade ederek; ?Aramıza yeni katılan gönüllülerimizin navigasyon eğitimleri için bu sabah Trabzon´un Düzköy ilçesindeydik. Atatürk´ü anma törenimizi yaylada gerçekleştirdik. AKUT olarak amacımız herkesin yardımına koşmak ve bayrağımızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandırmaktır. Bu yönde eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz.? dedi.