AHMET BAŞKANIN ACI GÜNÜ

AHMET BAŞKANIN ACI GÜNÜ

AHMET BAŞKANIN ACI GÜNÜ

AHMET BAŞKANIN ACI GÜNÜ

Ortahisar Belediye’sinin Maçkalı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, abla acısıyla sarsılırken, merhumenin cenazesi Bostancı Aile kabristanlığına defnedildi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç‘in sevgili Ablası Hayriye Balaban Hakkın rahmetine kavuştu.
Merhume Hayriye Balaban’ın Cenazesi 10 Ocak Cuma günü Cuma namazına müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bostancı aile mezarlığına defnedildi.


BOSTANCI MEZARLIĞINDA DEFNEDİLDİ
Trabzon’un Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ablası Hayriye Balaban uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Balaban’ın cenazesi 10 Ocak tarihinde Cuma namazınamüteakip İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bostancı mezarlığında aile kabristanlığında toprağa verildi.

MAÇKALILAR YALNIZ BIRAKMADI
Oldukça kalabalık bir cemaatin olduğu cenaze namazına Maçkalılar tam kadro halinde katılırlarken, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Belediyesi Meclis üyesi Ali Osman Aydın, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve Maçka’nın ileri gelenleri de Başkan Genç’i bu acı gününde yalnız bırakmadılar.

TRABZON BAŞKAN GENÇ’İ YALNIZ BIRAKMADI.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon’daki belediye başkanları ile siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileri, merhumenin yakınları, sevenleri ve aile dostları ve vatandaşlar da cenazede hazır bulundu.
Maçka Haber Gazetesi Ailesi adına merhume ablamız Hayriye Balaban’a Allah’tanRahmet, Başkan Genç ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Ali Tiritoğlu