AHLAK HERKESE LAZIM!

AHLAK HERKESE LAZIM!

AHLAK HERKESE LAZIM!

AHLAK HERKESE LAZIM!

 

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü´ndeki Genel Değerlendirme Toplantısında iş ahlakının önemi vurgulandı.


Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü´nde yapılan toplantıda 2018 yılının rekorlar yılı olduğu tespiti yapıldı.


2018 REKOR YILI

2018 yılı gerçekleşmeleri ile 2019 yılı programlarının görüşüldüğü toplantı, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Bölge Müdürü Mümin Döngez başkanlığında yapıldı. Toplantıya Bölge Müdürü Mümin Döngez, Bölge Müdür Yardımcıları Abdulbaki Ekinci, Mustafa Koç, şube müdürleri, orman işletme müdürleri ve orman fidanlık müdürü ile etüt proje başmühendisi katıldı.
Açılış konuşmasında Bölge Müdürü Mümin Döngez, 2018 yılında program ve gerçekleşmelerde rekorlar yılı olduğunu dile getirerek, bu başarının mimarı olan şube müdürleri, işletme müdürleri, şefler ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.


İŞ AHLÂKINA DİKKAT

Bölge Müdürü Mümin Döngez, konuşmasının bir bölümünde ?Türkiye İş Ahlakı Bildirgesi? ne atıfta bulunarak, özetle ahlâkın sadece dini mekânlarda olmadığını, kurum kültürünün oluşması gerektiğini ve ene (ben) ile ilgili düşüncelerin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

13 Şube müdürü ile etüt proje başmühendisinin program ve gerçekleşmelerle ilgili yaptıkları sunum sonrasında orman işletme müdürlüklerinde oluşabilecek dar boğazlar ve sorunlar istişare edilip, karşılıklı görüş alışverişi ve mutabakatla toplantı sona erdi.