AFRİKA'NIN GÜZELLERİ TRABZON'A GELİYOR

AFRİKA

AFRİKA'NIN GÜZELLERİ TRABZON'A GELİYOR

AFRİKA'NIN GÜZELLERİ TRABZON'A GELİYOR

Miss Afrika 2021 Trabzon Novotel’de düzenlenecek. Afrika’nın güzelleri Trabzon’a dolacak!

Miss Afrika 2021 Güzellik Yarışması Accor Grup işletmesinde olan Novotel Trabzon’da 27 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Bu muhteşem organizasyona 35 Afrika ülkesinden 35 yarışmacı katılacak. Novotel Genel Müdürü Cem Bora Sevim şehrimizde gerçekleşecek bu önemli organizasyon hakkında açıklamalarda bulundu.

TRABZON BÜYÜK FİNALE HAZIRLANIYOR!
Karadeniz Bölgesi’nin önemli 5 yıldızlı otellerinden birisi olan Novotel 20-28 Kasım 2021 tarihlerine Miss Afrika 2021’nin yarışmacılarına ev sahipliği yapacak olmanın gururu ve heyecanı içinde Trabzon ve Türk turizminin tanıtımı için büyük önem taşıyacak bu organizasyon hakkında Novotel Genel müdürü Cem Bora Sevim açıklama yaptı.

TRABZON VE TÜRK TURİZMİNE MOTİVASYON
Sevim; “Bu organizasyonu ülkemize ve Trabzon şehrimize almak için yoğun çaba gösterdik ve güzel sonucuna ulaşmaktan dolayı mutluyuz. 20- 28 Kasım tarihlerinde otelimizde konaklayan yarışmacılarımızla 7 gün konaklama süresi içinde Trabzon ve Karadeniz bölgemizin turistik yerlerini ziyaret edip tanıtacağız. Ve tüm bunları Dünya TV kanalları ve dünya da geniş sosyal medya kanalların da izleyicilerle buluşturacağız. Trabzon başta olmak üzere Türk turizminin tanıtımına katkı sağlayacak Miss Afrika 2021 Güzellik Yarışması tüm turizm camiasına moral ve motivasyon olacak.” dedi.

GÜZELLER TRABZON TURU ATACAK
Trabzon turu atacak olan Afrikalı güzeller, Sümela, Ayasofya, Uzungöl gibi turistik yerleri gezecek. Fındık, çay toplama ve forma giyme gibi organizasyonlarda yer alacaklar.