ADIGÜZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ADIGÜZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ADIGÜZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ADIGÜZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İlçemiz Maçka’ya Orhan Topal’ın ardından Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yaşar Adıgüzel’e ziyaretler sürüyor.

Maçka’da, eski Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal’ın Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Maçka Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Yaşar Adıgüzel’e hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

İLK ZİYARET BAŞKAN KOÇHAN VE KONGUR’DAN
Bu ziyaretlerden ilki Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ile AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur tarafından gerçekleştirilirken, Başkan Koçhan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bu ziyarete olumlu tepkiler olduğu gibi eleştiriler de geldi.

ADIGÜZEL’E BAŞARI DİLEĞİ
Başkan Koçhan, Başkan Kongur ve AK Parti Maçka ilçe yönetimi ile gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Maçka Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Adıgüzel’e yeni görevinde başarılar dileriz. Eminim ki Sayın Adıgüzel, yapacağı çalışmalar ile Maçka, eğitimde hak ettiği yere gelecektir...” dedi.
Bu paylaşımın ardından birçok kesim tarafından Maçka’nın yeni Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel’e tebrik mesajları atılırken, Başkan Koçhan’ı içine alan eleştirel ifadeler de vardı.
“Bugün çektiğiniz bu resmi nasıl yayınlıyorsunuz, giderken bile yıllardır hizmet eden Orhan hocayı da bir resim çekerek yollasaydınız ya!” şeklinde yapılan eleştirilere ise cevabı yine Başkan Koçhan verdi.


ELEŞTİRİLERE CEVABI BAŞKAN KOÇHAN VERDİ!
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, bu ve buna benzer paylaşımlara verdiği yanıtta;
“Bilmeden önden hemen önyargıyla yargılıyorsunuz. Eski Müdürümüze de göreve geldiğinde hayırlı olsun ziyareti yapmıştık. Tayini çıkan bürokratın kendisi diğer kurumlara veda ziyareti yapar, usul böyledir! Yapmış olsaydı severek paylaşırdık merak etmeyin.” ifadelerini kullandı.

Ali TİRİTOĞLU