ADIGÜZEL'DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

ADIGÜZEL

Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

ADIGÜZEL'DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI 

Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj paylaştı. 

Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, 14-20 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle değerlendirdiğimiz Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

ADIGÜZEL ŞEHİTLERİMİZİ ANDI 
Maçka Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, Şehitler Haftasında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan Kahraman Vatan Evlatlarını andı. Adıgüzel, bunun yanı sıra, hain darbe girişimine ve her türlü terör belasına karşı gövdesini siper ederek milli ve manevi değerleri uğruna toprağın bağrına düşen bütün Şehitlerimizi saygı, rahmetle ve minnetle andı. 

TÜM ŞEHİTLERİMİZE SAYGI, RAHMET, MİNNET.
Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel söz konusu mesajında şu ifadelere yer verdi; “14-20 Nisan Şehitler Haftasında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan Kahraman Vatan Evlatlarını, hain darbe girişimine ve her türlü terör belasına karşı gövdesini siper ederek milli ve manevi değerleri uğruna toprağın bağrına düşen bütün Şehitlerimizi saygı, rahmetle ve minnetle anıyorum.”
Ali TİRİTOĞLU